Oldrich Kaiser a Dáša Vokatá

Oldrich Kaiser a Dáša Vokatá

Adresa:

Brno, Minská 15

Termín: 30.1.2016
Vstupné:

280

30leden sobota 20:00

Žánr: koncertyRockFolkUnderground

Umělci: Oldřich KaiserDáša Vokatá


Z překvapivého spojení dvou jedinečných osobností vzniklo fungující duo, které dokáže při svých koncertech bavit diváky svou pulsující energií, citem a předávanou radostí.

Známý český herec a komik Oldřich Kaiser objevil ve spojení s Dášou Vokatou svůj rockerský potenciál, oprášil housle a opřel se do kytarových strun… Společné živelné duety prokládá hereckými gagy a improvizacemi, a také recitací básní Ivana Martina Jirouse zvaného Magora – bývalého životního partnera Dáši Vokaté.

Dáša Vokatá, známá písničkářka a básnířka, která je svým osudem spjatá s českým undergroundem. Po svém pobytu v komunách v 70. letech a podpisu Charty 77 byla vyhoštěna do Rakouska. Po roce 1989 se částečně vrací do Čech a žije požehnaný život s básníkem I.M.Jirousem, Magorem, spojený s častým koncertováním, ať už sólově, ve dvojici s Magorem či za doprovodu dalších muzikantů.

Po náhlé Magorově smrti se na čas stahuje do ústraní, až řízením osudu nachází uměleckou inspiraci v Oldřichu Kaiserovi, v jehož doprovodu se vrací na podia, vydává novou desku Dva divoký koně a vytváří novou nerozlučnou dvojici.

Dáša Vokatá je písničkářka a básnířka, která je svým osudem spjata s historií českého undergroundu. Po svém pobytu v komunách v 70. letech a následném podpisu Charty 77 byla vyhoštěna do Rakouska. Po roce 1989 se...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Oldrich Kaiser a Dáša...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...