Hana Zagorová a Petr Rezek

Hana Zagorová a Petr Rezek

Adresa:

Brno, Veveří 115

Termín: 25.2.2016 5.12.2017
Vstupné:

960

25únor úterý 19:30

Žánr: koncertyfolkrock

Umělci: Hana Zagorová


Jedna z největších hvězd české populární hudby, držitelka Diamantové desky Supraphonu za 10,120.000 prodaných zvukových nosičů a devítinásobná zlatá slavice Hana Zagorová se vrací do Brna. Představí se poprvé v supermoderním sále Sono Music Club, v sále se špičkovým zvukem a akustikou, což ještě umocní zážitek z koncertu.

Na koncert přijede spolu se svým dlouholetým kolegou Petrem Rezkem, s nímž natočila řadu duetů jako např. Duhová víla, Ta pusa je tvá, Dotazník či Vánoční tajemství. Doprovázet je bude skupina Boom! Band Jiřího Dvořáka.

Hana Zagorová byla 16. dubna 2015 v rámci hudebních cen Anděl uvedena do síně slávy. Své první kroky směrem k profesionální hudební dráze uskutečnila Hana Zagorová v roce 1963, kdy se účastnila soutěže Hledáme nové talenty a v rozhlasovém studiu v Ostravě pořídila první nahrávky.

V Ostravě se mě ujali dva lidé – dramaturg z rozhlasu František Trnka a hudební režisér Zdeněk Havlíček. Kdybych je nepotkala, myslím, že bych nikdy nebyla tam, kde jsem dnes. Anebo ne tak rychle,“ komentuje své úplné začátky Hana Zagorová.

Hana Zagorová je jedna z největších hvězd české populární hudby, držitelka Diamantové desky Supraphonu. Hana Zagorová byla 16. dubna 2015 v rámci hudebních cen Anděl uvedena do síně slávy. Své první kroky směrem k...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hana Zagorová a Petr...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (22.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...