Přejít na stránky Ticketpro.cz

Ukrajinský armádní soubor

Adresa:

Brno, Křídlovická 34

Termín: 23.5.2015

23květen čtvrtek 01:00

Žánr: popfestival


Evropské turné 2015 - V letošním roce poprvé do České republiky během svého Evropského turné zavítá Soubor písní a tanců ozbrojených sil Ukrajiny s novým koncertním programem „Jiná Ukrajina“ za mír v Evropě.

Soubor písní a tanců zbrojních sil Ukrajiny

Evropské turné – květen 2015

V letošním roce poprvé do České republiky během svého Evropského turné zavítá Soubor písní a tanců ozbrojených sil Ukrajiny s novým koncertním programem „Jiná Ukrajina“ za mír v Evropě.

Brno, Pardubice a Praha se mohou těšit na vystoupení, které se určitě stane nezapomenutelným a ojedinělým kulturním zážitkem.

V posledních letech soubor dosáhl nejvyšší profesionální úrovně a podílí se na nejvýznamnějších kulturních projektech jak na Ukrajině, tak i ve světě. Soubor často vystupuje v televizních projektech doma na Ukrajině a spolupracuje s předními umělci své země i jiných států.

Každý rok se Soubor písní a tanců zbrojních sil Ukrajiny účastní mezinárodních hudebních festivalů a četná vítězství na nich mu přidávají na věhlasu.

Za poslední tři roky vystupovali ukrajinští umělci v 17 zemích, kde se představili veřejnosti na 122 koncertech. Jmenujme alespoň některé z nich. Ukrajinské umělce zhlédli diváci v Rakousku, Belgii, Francii, Německu, Nizozemsku, Norsku, Švédsku, Bělorusku, Španělsku a Číně.

Jako důkaz o aktivní a vysoké tvůrčí činnosti souboru na mezinárodní úrovni mohou sloužit četná poděkování a ocenění od hlav států, vlád, ministerstev a také řada kladných recenzí na jeho vystoupení, zveřejněná v západním tisku.

Návštěvníci koncertů evropského turné Souboru písní a tanců zbrojních sil Ukrajiny uslyší známé ukrajinské i ruské národní písně (Katuša, Kalinka…), ale také řadu dalších, dosud zde neprezentovaných, a uvidí jednu z nejlepších choreografií.   

Každé představení, kdy je na pódiu 100 umělců, je vždy dech beroucím a nezapomenutelným zážitkem!

Nový koncertní program „Jiná Ukrajina“ byl připraven na podzim roku 2014. Umělci tímto programem chtějí ukázat celému světu pohostinnost Ukrajiny a dobro ukrajinského lidu v klidném evropském prostoru.  

Turné v ČR

  • Brno – 23. 5. 2015, Hala Rondo od 16 hodin
  • Pardubice – 24. 5. 2015, Tip sport Aréna od 16 hodin
  • Praha – 30. 5. 2015, Tip sport Aréna od 16 hodin

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ukrajinský armádní...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.3 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (22.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...