Festival La Película 2015

Adresa:

Brno, Moravské náměstí 3

Termín: 19.2.2015 22.2.2015

19úno - 22úno celý den

Žánr: La Peliculafilmfestival


Třetí únorový týden se již podesáté stane svátkem nejen pro všechny milovníky španělského jazyka a španělských filmů, ale letos potěší i fanoušky jednoho z nejznámějších španělských herců Antonia Banderase. Právě jemu je totiž věnovaná jedna ze sekcí nadcházející přehlídky španělsky mluvených filmů LA PELÍCULA. 

Jubilejní 10. ročník festivalu proběhne od 17. do 22. února 2015 v tradičních prostorách pražského kina Světozor a od 19. do 22. února v brněnském kině Scala. Od 23. do 25. února si španělské filmy budou moci vychutnat diváci ostravského Minikina a na závěr, od 26. do 28. února, bude španělština znít v Bio Central v Hradci Králové. 

Festivalový program nabízí kromě zmíněné Pocty Banderasovi také výběr z aktuální španělské kinematografie a v neposlední řadě sekci mapující nejzajímavější latinskoamerické filmy. Kompletní program bude zveřejněn v průběhu ledna na www.lapelicula.cz a na facebookovém profilu https://www.facebook.com/LaPeliculaCZ. Festival pořádají Velvyslanectví Španělska, Institut Cervantes a kino Světozor.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival La Película...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (18.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (24.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...