Přejít na stránky Ticketpro.cz

Citadela 2015 - Ferry Corsten

Adresa:

Brno, Sportovní 2

Termín: 13.2.2015
Vstupné:

599 Kč, VIP: 999 Kč, VIP GOLD: 2.499 Kč (vstupné se bude postupně zvyšovat)

13únor čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


FERRY CORSTEN míří na únorové vydání akce CITADELA! Holandský král elektronické hudby, fenomenální DJ a producent, navštíví brněnskou akci Citadela, aby vám předvedl své mistrné umění a vytříbenou komunikaci s publikem. Po Tiestovi a Paulu van Dykovi je to třetí hvězda světového významu, která dorazí do Brna, a to 13. února 2015 do Bobycentra.

FERRY CORSTEN míří na únorové vydání akce CITADELA!

Holandský král elektronické hudby, fenomenální DJ a producent, navštíví brněnskou akci Citadela, aby vám předvedl své mistrné umění a vytříbenou komunikaci s publikem. Po Tiestovi a Paulu van Dykovi je to třetí hvězda světového významu, která dorazí do Brna, a to 13. února do Bobycentra. Tento producent a remixér jmen jako Duran Duran, Moby, Public Enemy či U2, je typický představitel holandské elektronické a energické taneční hudby.

Tento 40ti letý rodák z Rotterdamu má za svoji 20ti letou kariéru na svém kontě několik desítek světových ocenění, namátkou - „nejlepší producent roku“ na Ericsson Music Awards, „nejlepší trancový DJ“ na Ibiza DJ Awards, pravidelně je hodnocen jako jeden z 10ti nejlepších DJů světa. V anketě DJ MAG již mnohokrát držel přední pozici do 10. místa oblíbenosti, mnohokrát obsadil 5. nebo 6. místo této oblíbené ankety.

“Ferryho Corstena jsme měli v hledáčku od počátku roku 2012, dokonce jeho booking byl na spadnutí pro rok 2014. Ovšem až nyní nám bylo vše potvrzeno a zaslán kontrakt. Je to pro nás další jméno, které velmi rádi na Citadele představíme a víme, že to bude velká událost už jenom tím, že Ferry navštíví brněnské Bobycentrum, které je pro tento druh akce jedinečné,” dodává za pořadatele Nina Fialová.

Ferry Corsten je jednou z nejzásadnějších postav světové tranceové scény, významně se podílel na utváření její podoby a svou tvorbou ovlivňoval celou řadu DJů i producentů z tohoto hudebního pole. Za více než 20 let na taneční scéně si Ferry Corsten vybudoval velmi silnou pozici – díky obrovské oblibě u fanoušků, ale hlavně díky své neutuchající energii a práci, které se stále věnuje naplno. Za sebou má celou řadu vlastních producentských kousků, mnoho ko-produkcí, několik autorských alb, spolupracuje se známými zpěváky, skupinami a hudebníky (za zmínku pak stojí U2, The Killers, Faithless, Moby, nebo William Orbit), věnuje se charitativní činnosti a samozřejmě, vystupuje na všech zásadních světových eventech.

“Už jednou měli moravští fanoušci Ferryho Corstena na dosah, a to na festivalu Creamfields Central Europe v roce 2008, kde byl jedním z headlinerů celého festivalu, avšak díky silné bouři a předčasnému ukončení festivalu, bylo privátní letadlo Corstena odvoláno. Nyní je tu ojedinělá šance zažít jeho vystoupení a splatit tak jeho příznivcům „dluh“, který vzniknul navzdory tragickému počasí na festivalu, kde jsme na něj také čekali a těšili se”, informuje Fialová z agentury O&D Praan, pořádající Citadelu.

 

Obsazení únorové Citadely však není kompletní a již brzy se dozvíte další jména, která doprovodí Ferryho Corstena v Bobycentru.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Citadela 2015 - Ferry...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...