Přejít na stránky Ticketpro.cz

Lucie Bílá s doprovodnou kapelou Petra Maláska

Adresa:

Tišnov

Termín: 29.8.2014

29srpen čtvrtek 01:00

Žánr: popfestivalmuzikál


Nejpopulárnější česká zpěvačka přijíždí do Tišnova!

Mnohonásobná držitelka Zlatého slavíka, nejoblíbenější zpěvačka na poli české populární hudby Lucie Bílá míří do Tišnova. Vystoupí zde s doprovodnou skupinou Petra Maláska v pátek 29.8.2014 v Letním kině a ve svém téměř dvouhodinovém vystoupení zazpívá své největší hity i skladby z posledního alba Modi. Začátek koncertu je plánován na 18.hodinu. Vstupenky na tento koncert prodává exkluzivně síť Ticketpro a obvyklé tišnovské předprodeje.

Zpěvačku, mezi jejíž největší hity patří písně jako „Ave Maria" „Láska je láska", „Trouba", „eSeMeS“, „Miluji tě" nebo „Jsi můj pán“, není nutné dlouze představovat. V oblasti popové hudby vydala Lucie Bílá celou řadu sólových alb, se kterými úspěšně dobývá žebříčky tuzemských hitparád. Za osudové lze označit setkání a dlouholetou tvůrčí spolupráci s autorskou dvojicí Soukup/Osvaldová, stejně tak jako jevištní „partnerství" s klavíristou a skladatelem Petrem Maláskem.

Od samého počátku devadesátých let ji můžeme sledovat ve většině významných muzikálů české scény (Bídníci, Zahrada rajských potěšení, Dracula, Krysař). Její domovskou scénou je Divadlo Ta Fantastika, jehož je spolumajitelkou a kde účinkovala téměř tři roky v titulní roli muzikálu Johanka z Arku, za kterou obdržela od Herecké asociace Cenu Thálie 2000 v oboru „opereta, muzikál“. Dále vystupovala v muzikálech Excalibur, Láska je láska, Elixír života a Carmen.

Za svůj největší dosavadní úspěch Lucie považuje svá dvě vystoupení na hudebním festivalu Pražské jaro 98. Podařilo se jí to jako první popové zpěvačce v historii. Jedno vystoupení bylo realizováno s Pardubickou filharmonií s dirigentem Douglasem Bostockem, druhé s Hudbou Hradní stráže a Policie ČR pod taktovkou Libora Peška. V oblasti vážné hudby spolupracuje s předními českými symfonickými orchestry, světovými sólisty a dirigenty.

Díky svému mimořádnému talentu, humoru, bezprostřednímu vystupování, ale i smyslu pro pomoc těm, kteří ji opravdu potřebují, se řadí mezi nejpopulárnější a nejoblíbenější osobnosti této země. Jistě i díky těmto faktům je mnohonásobnou držitelkou prestižních ocenění - televizních Cen TýTý, Českého slavíka, Cen akademie populární hudby (dříve Gramy) a mnoha dalších významných ocenění.

V roce 2013 absolvovala veleúspěšné Černobílé turné 2013, na které v letošním roce naváží 3 exkluzivní koncerty v Praze, Pardubicích a Ostravě. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Tišnov Akce v obci Tišnov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lucie Bílá s...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.8 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (18.5 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...