Vánoční galakoncert Hany Zagorové

Vánoční galakoncert Hany Zagorové

Adresa:

Brno, Sportovní 2

Termín: 1.12.2014

1prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypopsoutěžmuzikálfilm

Umělci: Hana Zagorová


Vánoční galakoncert Hany Zagorové v doprovodu Petra Rezka, skupiny Boomband a hostů

Hana Zagorová vystoupí 1.12.2014 v brněnském Bobycentru. Populární zpěvačka letos na jaře převzala diamantovou desku Supraphonu za 10,120.000 prodaných zvukových nosičů a oslavila 50 let na scéně populární hudby. Převzetím diamantové desky se Zagorová stala druhým nejprodávanějším interpretem Supraphonu. Úspěšnější byl v tomto ohledu jen Karel Gott, kterému v roce 1992 udělil Supraphon diamantovou desku za 13 milionů prodaných nosičů. 

V rámci svého téměř dvouhodinového vystoupení potěší své fanoušky největšími hity i písněmi z posledních let její kariéry. Na koncertě s ní vystoupí její dlouholetý kolega Petr Rezek a doprovázet je bude skupina Boom! Band.

Dáma české popmusic se narodila u Ostravy a poprvé na sebe upozornila v soutěži „Hledáme nové talenty“, kde získala první místo. Od té doby však ušla velký kus cesty, spolupracovala s řadou umělců a kapel, získala řadu ocenění (je devítinásobnou držitelkou Zlatého slavíka v letech 1977-1985) a vydala 21 LP desek a 32 CD včetně reedic a kompilací. Mimoto se objevila také ve filmu a v poslední době účinkuje v muzikálech Jack Rozparovač a Mona Lisa. Divadlo Kalich v Praze se stalo domovskou scénou zpěvačky.

Písničky Hanky Zagorové jsou hudebně i žánrově opravdu pestré, díky osobité interpretaci se o ní ale začalo hovořit jako o zpěvačce beatových šansonů. V něm totiž dokázala využít své herecké nadání, cit pro obsah a jedinečnou atmosféru každé písně. K řadě písní si navíc napsala text sama.  V roce 2010 Česká televize a Supraphon vydali životopisnou knihu s DVD a CD nesoucí název Legenda - Hana Zagorová - Málokdo ví. Uspořádala koncert v pražské Lucerně, ze kterého Česká televize odvysílala záznam (byl vydán na CD a DVD). Vystupovala na řadě charitativních akcí a také se účastnila jejich organizace a produkce.

V Bobycentru se po jejím boku na podiu představí její dlouholetý kolega Petr Rezek, s nímž Hanka natočila řadu duetů – jmenujme: Duhová víla, Ta pusa je tvá, Dotazník či Vánoční tajemství.

Nenechte si proto ujít večer plný známých melodií a příjemné předvánoční atmosféry na společném galakoncertu Hany Zagorové a Petra Rezka.

Hana Zagorová je jedna z největších hvězd české populární hudby, držitelka Diamantové desky Supraphonu. Hana Zagorová byla 16. dubna 2015 v rámci hudebních cen Anděl uvedena do síně slávy. Své první kroky směrem k...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční galakoncert...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...