Přejít na stránky Ticketpro.cz

Elán The Best Of Vol.2 2014

Adresa:

Brno, Křídlovická 34

Termín: 17.10.2014 24.10.2014
Vstupné:

Od 699 Kč

17říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypop


Desetitisíce fanoušků skupiny Elán, kteří minulý rok viděli jejich halovou show The Best Of, se mohou těšit na její pokračování s novým programem. Nejpopulárnější slovenská kapela se totiž rozhodla na podzim 2014 uspořádat tři výpravné koncerty nazvané jednoduše The Best Of Vol. 2. „Máme tolik hitů, že není možné je přehrát na jednom vystoupení. Proto vyrážíme znovu na turné. Pokud naši posluchači navštíví i druhou část, bude jejich koncertní zážitek kompletní,“ vzkazují členové Elánu.

NESTIHLI JSME ZAHRÁT VŠECHNY HITY, TAKŽE SE MUSÍME VRÁTIT. ŘEKL SI ELÁN A NAPLÁNOVAL DRUHOU ČÁST ÚSPĚŠNÉHO TURNÉ THE BEST OF VOL.2 a

PRAHA, BRNO, OSTRAVA Desetitisíce fanoušků skupiny Elán, kteří minulý rok viděli jejich halovou show The Best Of, se mohou těšit na její pokračování s novým programem. Nejpopulárnější slovenská kapela se totiž rozhodla na podzim 2014 uspořádat tři výpravné koncerty nazvané jednoduše The Best Of Vol. 2. „Máme tolik hitů, že není možné je přehrát na jednom vystoupení. Proto vyrážíme znovu na turné. Pokud naši posluchači navštíví i druhou část, bude jejich koncertní zážitek kompletní,“ vzkazují členové Elánu.

I tentokrát nechají návštěvníky koncertů hlasovat na internetu o to, které z hitů mají zahrát. Kromě toho muzikanti chystají pro fanoušky překvapení. To však kapela odtajní až na jaře.

„Přestože budou halové koncerty vycházet z konceptu loňského velmi úspěšného turné Elánu Best Of, uvidí lidé zcela novou show. Měníme design pódia, celý vizuál i dramaturgii. Stejně jako minulý rok však ponecháváme možnost fanouškům hlasovat o písně, které budou chtít zahrát. To se setkalo s velkým ohlasem a my to nechceme měnit. Jak bude možné hlasovat, se posluchači včas dozvědí,“ říká Nina Fialová z pořádající agentury Art-Ist Agency.

Nový repertoár bude skupina příští rok pilovat na soustředění tak, aby vše dokonale klaplo s vizuálními efekty a světlenou show, o níž se postará stopadesátičlenný tým. Ten bude techniku do hal v Praze, Brně a Ostravě převážet v devíti kamionech.

Není tajemstvím, že Elán uvažuje na konci příštího roku o ukončení koncertní činnosti. Loni to ostatně řekl kapelník Jožo Ráž čtenářům serveru iDnes. „Takže to možná budou poslední velké koncerty,“ uvedl tehdy.

Skupina Elán vznikla v roce 1968. Vydala třináct studiových alb, pět anglických alb i řadu kompilací, za jejichž prodeje získala neuvěřitelných 25 platinových desek. Koncert Elánu na Letné si nenechalo ujít na 80 tisíc fanoušků, Slováci zároveň v roce 2007 vyprodali i slavnou Carnegie Hall.

Pilířem kapely je Jožo Ráž (zpěv, baskytara), Jano Baláž (zpěv, kytara) a Vašo Patejdl (klávesy, zpěv), kteří společně skládají písně. V současnosti s nimi skupinu Elán tvoří Peter Farmbauer (kytara, zpěv), L'ubo Horňák (klávesy), Henry Tóth (kytara) a Boris Brna (bicí). (tisková zpráva)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Elán The Best Of Vol.2...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.3 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (22.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...