Přejít na stránky Ticketpro.cz

Smoking Fast Fingers

Adresa:

Brno, Štefánikova 24

Termín: 6.12.2013 20.12.2013

6pro - 20pro celý den

Žánr: ostatní akcediskusesoutěž


Legendární značka cigaretových papírků Smoking vám přináší jedinečnou soutěž - Mistrovství ČR v balení cigaret - Smoking Fast Fingers.

Ubalte si to s A.Skillz, Krafty Kuts, Ed Solo a Nu:Tone

SMOKING FAST FINGERS – Mistrovství ČR v balení cigaret

06.12. 2013 – Brno, Fléda (Ed Solo)
20.12. 2013 – Praha, Roxy (A.Skillz, Nu:Tone)

Legendární značka cigaretových papírků Smoking vám přináší jedinečnou soutěž - Mistrovství ČR v balení cigaret - Smoking Fast Fingers. Soutěž bude mít zastávku v Ostravě (Marley), Brně (Fléda) a v Praze (Roxy). Každou noc vyšperkují domácí DJové a zahraniční hvězdy. Minimálně dvouhodinové sety rozbalí A.Skillz, Krafty Kuts, Ed Solo a Nu:Tone. Všechny tři zastávky soutěžního tour doplní Mohawk pole dance show by Twista Sista. Vstupenky je možné zakoupit za 100 Kč v předprodeji Ticketpro nebo na smsticket.cz a v den akce přímo v klubu za 150 Kč. Start je vždy ve 21:00.

Soutěž

Smoking Fast Fingers je soutěž o nejrychlejšího baliče cigaret, do které se může přihlásit libovolný uživatel nebo uživatelka cigaretových papírků, starší 18 let. Hlavní výherce si to pak ubalí přímo na Jamajce! Přihlášku a kompletní pravidla najdete na www.fastfingers.cz

https://vimeo.com/78545018

 

Smoking Fast Fingers v Brně, 6.12.2013, Fléda
Během sedmihodinového programu vystoupí pět djů, kterým bude vládnout matador lámaných beatů ED SOLO z líhně hudebních šikulů britského labelu Finger Lickin‘ Records. Kvalitní drum 'n' bass, breaky nebo dubstep v až neskutečné kadenci – základní přednosti tohoto dje a producenta, kterého můžete často vídat a slyšet po boku kolegů jako Krafty Kuts nebo Deekline. V každém případě hudba, která vás rozhodně bude motivovat balit hodně rychle. Vedle ED SOLA se postaví DJ Aka a N’Zym, kterého si mnozí pamatují z desetihodinového setu na letošním festivalu Mácháč ve Smoking Roll Zone.
Ed Solo Live on Arcadia Stage  / http://youtu.be/_HZiF7IkY-8


Smoking Fast Fingers v Praze, 20.12.2013, Roxy
Finále soutěže se vrátí do prostor, které nemusíme nikomu představovat. Pomalu by se dalo to samé říct také o hlavních hvezdách večera. Prvním je britský mistr A.Skillz a jeho neuvěřitelné DJské umění, ve kterém pomocí pouze jemu známých kouzel spojuje snad všechny hudební styly, které vás bez diskuse udrží dvě hodiny v kuse na parketu.
A.Skillz / http://youtu.be/vCcaVuFbK_Q
Z labelu Hospital Records si do Prahy odskočí britský drum and bassový producent a dj Nu:Tone, který je zároveň polovinou dua Nu:Logic, kde ho doplňuje kolega Logistics.
Hospital Mix 3 - Mixed By Nu:Tone / http://www.youtube.com/watch?v=Zji2L6L53lo

 

Facebook: www.facebook.com/smokingfastfingers

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

20duben sobota 08:00

Farmářské trhy 2024 - Brno Líšeň

, Jírova, nad podzemní částí tramvaje Ostatní

20duben sobota 10:00

Trh řemesel

, Park Řehořova, Černovice Ostatní

Ubytování v okolí akce Smoking Fast Fingers

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...