Přejít na stránky Ticketpro.cz

Mimořádné Vánoční koncerty Marie Rottrové

Adresa:

Brno, Výstaviště 1

Termín: 2.12.2013 16.12.2013

2prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypoppro seniorysoutěž


Jedna z největších hvězd české scény populární hudby, Marie Rottrová zazpívá na šesti mimořádných koncertech. Doprovodí ji orchestr Septet Plus, dětský sbor Coro Picollo a speciální hosté.

Letos se na základě spolupráce s Nadací Agrofert rozhodla uspořádat mimořádné Vánoční koncerty. Účelem spolupráce je veřejně upozornit na důležitou tématiku a věnovat část výtěžku z koncertů k podpoře starších, zdravotně a sociálně slabých spoluobčanů žijících v domovech pro seniory, které Nadace Agrofert podporuje.


Marie Rottrová se narodila v Ostravě do hudební rodiny. Otec byl varhaník, matka zpěvačka. Poprvé na sebe upozornila v ostravské hudební soutěži „Hledáme nové talenty“. Poté dostala pozvání do Československé televize, kde poprvé vystoupila s písní Rozmarné stvoření. Svou kariéru nastartovala na konci 60-tých let jako zpěvačka tanečních skupin. Během krátké doby se stala jednou z největších hvězd naší populární hudby. Díky spolupráci s nejznámějšími autory se písničky a texty v jejím podání staly skutečnými hity. Za svou dlouholetou kariéru spolupracovala s řadou umělců, získala mnoho ocenění a vstoupila do Síně slávy Akademie české populární hudby. Do dneška bylo vydáno celkem 42 jejích alb. V letošním listopadu vychází Čas motýlů - album písní s texty Jarka Nohavici (Supraphon).
Marie Rottrová, které se přezdívá Lady soul a která právem patří po mnoho let mezi naše nejhranější interprety, měla v roce 2011 své poslední koncertní turné a ohlásila konec kariéry.

 
Nechte se unášet známými melodiemi a předvánoční atmosférou na exkluzivním Vánočním turné Marie Rottrové. Více na www.marierottrova.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mimořádné Vánoční...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.8 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...