Běh pro Hospic sv. Alžběty

Běh pro Hospic sv. Alžběty

Adresa:

Brno, Kamenná 36

Termín: 17.6.2023
Vstupné:

300 Kč pro dospělé, 50 Kč děti, senioři, ZTP

17červen sobota 10:00

Žánr: sportběh závod benefiční Brno


Chcete udělat něco pro své zdraví a současně podpořit dobrou věc? Zúčastněte se Běhu pro Hospic sv. Alžběty v sobotu 17. června!

Běh odstartuje v 10 hodin dopoledne přímo z areálu hospice na ulici Kamenná 36. Trasy o délkách 0,6 km, 5,7 km a 11,4 km jsou určeny pro všechny výkonnostní kategorie běžců. Povedou směrem k Anthroposu, na Červený kopec a zpět k hospici. V areálu hospice budou připraveny atrakce pro děti, zajištěno bude také občerstvení pro účastníky závodu. Zájemci se mohou registrovat na www.behprohospic-brno.cz. 

Veškerý výtěžek tohoto benefičního běžeckého happeningu je určen na podporu Hospice sv. Alžběty, neziskové organizace, která se stará o nevyléčitelně nemocné v závěru jejich života. Kromě tzv. lůžkového hospice zajišťuje také domácí hospicovou péči, ambulanci paliativní medicíny, odborné sociální poradenství, terénní i pobytovou odlehčovací službu a půjčovnu pomůcek. Tým Hospice sv. Alžběty zahrnuje lékaře, zdravotní sestry, pečovatele, ošetřovatele, sociální pracovníky, psychology, duchovní a dobrovolníky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?