Den princezen na zámku Slavkov u Brna

Den princezen na zámku Slavkov u Brna

Adresa:

Slavkov u Brna, Palackého nám. 1

Termín: 29.7.2023
Vstupné:

https://www.smsticket.cz/vstupenky/32472-den-princezen-zamek-slavkov

29červenec sobota 10:00

Žánr: festivalyden princezen pohádka pro děti české pohádky pohádkový svět fantazie zámek Slavkov u Brna


Festival Den princezen zve malé i velké návštěvníky do říše pohádek. Zámek Slavkov-Austerlitz ve Slavkově u Brna 29. července 2023 bude hostit akci plnou zábavy, hudby a pohádkových postav.

Rodinná akce Den princezen a rytířů je věnovaná českým pohádkám, princeznám a rytířským soubojům. Jeden z nejkrásnějších českých zámků Slavkov-Austerlitz ve Slavkově u Brna, kde se mj. natáčela pohádka O vánoční hvězdě, bude 29. června 2023 hostit pohádkový svět s pestrým programem plným kouzel, her a fantazie. Celou akcí, která začíná již od 10 hodin, provedou princezny a princové v čele s herečkou Sabinou Laurinovou. Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení Míši Tomešové, která propůjčila hlas disneyovské princezně Vaianě, do světa fantazie vás vtáhnou poníci My Little Pony, dívčí kapela Lollipopz, nebo panenky L.O.L. Surprise! Na festival zavítá herec Miroslav Šimůnek, kterého znáte z pohádky Z pekla štěstí. Malí princové se mohou těšit na rytířské souboje nebo na interaktivní zónu Minecraft. Nebude chybět ani princeznovský bál, v rámci něhož zazní nejznámější písničky z českých i zahraničních filmových pohádek, hudební show s prasátky Pigy a Lily, sladké hudební představení Mlsotkové, písničky od Culinky nebo veselého tria Princezna Áňa, Pó a Pes a vystoupení kouzelníků Pavla Kožíška či Jakuba Koutského. 

Neméně pestrý bude i doprovodný program, v rámci něhož vás čeká pohádková stezka s řadou kreativních, akčních a tematických dílniček inspirovaných např. pohádkou Ledové království či Spiderman, kouzelný strom s hádankami, půjčovna šatiček a mnoho dalšího. Chybět nebudou ani stánky s vynikajícím občerstvením nebo suvenýry. 

Hlavní i doprovodný program proběhne v zámecké zahradě od 10 do 18 hodin. 

Podrobné informace o akci a vstupenky najdete na www.denprincezen.cz a na sociálních sítích Den princezen. 

FB: https://www.facebook.com/DenPrincezen 

IG: https://www.instagram.com/denprincezen/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den princezen na zámku...

Vinný sklep KrýsaKyjov (24.2 km)

Ubytovani U KulkyKyjov (24.3 km)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (24.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...