Přejít na stránky Ticketpro.cz

Pavlov´s Dog (USA)

Adresa:

Brno, Kounicova 20/22

Termín: 5.11.2013 6.11.2013

5listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrock


PAVLOV'S DOG (USA) - Live And Unleashed Tour 2013

          Pavlov’s Dog vzpláli v polovině 70. let jako supernova. Klasický hardrock, zmohutnělý bombastickým „symfonickým“ soundem mellotronu a houslí, rozeklaný řezavě melancholickým tenorem astmatika Davida Surkampa – něco naprosto nového, fenomenálního, dodnes nenapodobitelného.

          Obě raná alba, Pampered Menial (1975)  i o rok mladší At The Sound Of The Bell se stala mezi tuzemskými rockery okamžitě kultem. Zvláště, když kapela zakrátko zmizela beze stopy ze scény, a přes železnou oponu pronikaly jen dráždivě kusé útržky o údajném předávkování Davida Surkampa héliem i jiné temné báje a pověsti… Až s pádem bolševika  bylo známo o pestrých osudech členů Pavlov’s Dog více. Na trhu se zanedlouho objevil bootleg třetího, nikdy oficiálně nevydaného alba, ba dokonce i čtyřka, a na rozhlasových vlnách bylo možno čas od času zaslechnout tklivě vypjatou baladu Julia.

          Neúnavně vzpomínající fanoušky pokropila živou vodou nejenom nová deska Echo & Boo, ale i zpráva o tom, že Pavlov’s Dog, alias David Surkamp s Mikem Safronem, vystupují v Evropě. Po úspěšné tuzemské koncertní premiéře (podzim 2011) se Pavlov’s Dog opět vracejí do České republiky a tentokrát zahrají také na Moravě v brněnském klubu Melodka a do Prahy na pražskou Chmelnici.

www.ozzyapotkan.cz

www.novachmelnice.cz

www.melodka.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

11duben čtvrtek

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

18duben čtvrtek 20:30

Ubytování v okolí akce Pavlov´s Dog (USA)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...