Led Zeppelin Symphonic – Výstaviště Brno

Led Zeppelin Symphonic – Výstaviště Brno

Adresa:

Brno, Výstaviště 405/1

Termín: 16.5.2023
Vstupné:

https://www.ticketportal.cz/event/LED-ZEPPELIN-SYMPHONIC

16květen úterý 20:00

Žánr: koncertyrock symfonický orchestr Brno

Umělci: Led Zeppelin


Přestože cesta Led Zeppelin ke slávě nebyla jednoduchá, patří dnes mezi nejznámější hudební skupiny vůbec. Na tento ikonický odkaz nyní navazuje Led Zeppelin Symphonic, spojení rockové kapely, symfonického orchestru a vynikajících zpěváků. Více než padesátičlenný ansámbl po úspěšně vyprodaných vystoupeních v Londýně a Paříži vyráží na světové turné, ve kterém neminou ani Česko. 

Vystoupení Led Zeppelin Symphonic představují poctu legendární britské rockové kapele. Na jednom pódiu se sejde přes 50 umělců, aby spojením rockové hudby a symfonického orchestru vytvořili pro fanoušky Led Zeppelin jedinečný zážitek.

Zpěváky Jesse Smithe a Petera Eldrige, kteří se v rodné Velké Británii podílí na řadě hudebních projektů, doprovodí rocková kapela a symfonický orchestr pod vedením Richarda Sidwella. Ten stojí také za světově úspěšným projektem Queen Symphonic s hity neméně legendárních Queen.

Led Zeppelin Symphonic po úspěšně vyprodaných koncertech v Londýně a Paříži vyráží na světové turné, dorazí i do Česka. V Brně vystoupí v úterý 16. května 2023 na Výstavišti. Diváci se mohou těšit na 25 nejznámějších písní kapely Led Zeppelin v neotřelém podání. Nebudou chybět hity jako Whole Lotta Love, Black Dog, Kashmir, Rock & Roll, Dazed & Confused a samozřejmě Stairway To Heaven.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Led Zeppelin Symphonic...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.5 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...