Tublatanka 40 rockov Dobrí priatelia tour

Tublatanka 40 rockov Dobrí priatelia tour

Adresa:

Hodonín, Horní Valy 6

Termín: 6.10.2023
Vstupné:

395 - 890

6říjen pátek 19:30

Žánr: koncertyRock Hard rock Heavy metal Hodonín

Umělci: Tublatanka


Tublatanka slaví 40 let novým albem a velkolepým turné!

Přední slovenská rocková skupina Tublatanka má za sebou velice bohatou historii. Vznikla kolem roku 1982 a v následujících desetiletích přinesla hity jako Pravda víťazí, Žeravé znamenie osudu, Láska, drž ma nad hladinou, Šlabikár, Skúsime to cez vesmír, Priateľ, Dnes a mnoho dalších.

Za svojí existenci vydala Tublatanka jedenáct řadových alb a nyní přichází po jedenácti letech s novou deskou! Pro ni současná podoba kapely ve složení Maťo Ďurinda, Juraj Topor a Peter Schlosser připravila čtrnáct nových písní. U příležitosti této novinky a zároveň výročí 40 let tato trojice vyráží na první opravdové turné po České republice pod názvem „Dobrí priatelia“!

Legenda československé rockové scény během podzimu 2023 objede třináct prestižních míst. Jako speciální host na všech koncertech turné vystoupí Argema! Ta shodou okolností dosáhla stejného milníku tento rok.

 „Tublatanka Dobrí priatelia tour” startuje 28. září v Plzni a závěr připadne na pražskou a brněnskou sportovní halu 9. a 10. listopadu. Pro turné plánuje kapela i její host speciální playlisty, strhující show se speciální scénou, efekty a hlavě neopakovatelný hudební zážitek. Vždyť půjde o první plnohodnotné turné v tak bohaté historii kapely a spojení prezentace nového alba s kulatým výročím. To si rozhodně nenechte ujít!

Předprodej bude zahájen 21.12. v síti Ticketstream a na stránkách kapely si můžete objednat speciální promo balíček vstupenky a nového alba. Více informací hledejte na www.tublatanka.sk.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

4duben čtvrtek 20:00

5duben pátek 20:30

10duben středa 20:30

Trocha Klidu

, Poštovská 6 Koncert