Burčákové slavnosti 2022

Burčákové slavnosti 2022

Adresa:

Hustopeče, Dukelské náměstí

Termín: 29.9.2022 1.10.2022
Vstupné:

400 Kč v předprodeji, na místě 500 Kč (studenti a senioři 300 Kč)

29zář - 1říj celý den

Žánr: festivalyburčák slavnosti jarmark soutěž zábava hudba koncert víno Hustopeče

Umělci: Ewa FarnaTublatanka


Jakou hodnotu má platidlo zvané Búro? Už jste viděli obří kvasinku vinnou? Odpovědi najdete na Burčákových slavnostech v Hustopečích. Součástí Burčákových slavností je i doprovodný program, letos vystoupí například Ewa Farna a Tublatanka.

V rámci Burčákových slavností se můžete těšit i na Národní soutěž vín Velkopavlovické podoblasti. Všechna přihlášená vína budou připravena k ochutnání v sobotu 1.10.2022. 

Recesistická akce připomínající vinařskou historii města, spousta zábavy, soutěže, ochutnávka burčáků v čele s purkmistrem a konšely města, jarmark. Třídenní oslavy sladkého bouřlivého moku provází nezaměnitelná dávka humoru a recese.

Tržiště v průjezdech historických domů a vinařské mázhausy s tím nejlepším burčákem, zasedat bude Burčáková unie, hlídkovat v ulicích podzemní vojsko, náměstí ozáří exkluzivní ohňová show. Pro děti bude připravený historický kolotoč nebo rozsáhlý zvěřinec. A město i letos oživí několikasethlavý průvod rytířů, sličných dam i zástupců tradičních středověkých řemesel a Burčákové unie. Chybět v něm nebudou ani historické vozy a početné zvířectvo.

Vraťte se do dob středověku! Nenechte si ujít nezapomenutelný zážitek s rodinnou atmosférou.

Ewa Farna je zpěvačka polské národnosti se státním občanstvím České republiky. Působí v oblasti populární a rockové hudby, zpívá česky a polsky. Nejčastěji v Česku a Polsku. V roce 2014 se umístila na třetím místě v...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Brně Akce v obci Hustopeče

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Burčákové slavnosti...

Wine Wellness Hotel AmandeHustopeče (189 metrů)

Vinný sklep a penzion HerbenkaHustopeče (317 metrů)

Vinařský pension AndréVelké Pavlovice (7.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...