B-Side Band feat. Judith Hill

B-Side Band feat. Judith Hill

Adresa:

Brno, Veveří 115

Termín: 14.10.2022
Vstupné:

Sezení 590,- 690,-

14říjen pátek 20:00

Žánr: koncertypop soul funk jazz Brno


Po boku Micheala Jacksona zpívala Judith Hill napřed jako vokalistka, později si ji vybral pro duet hitu I Just Can't Stop Loving You na comebackovém turné This Is It v roce 2009. Po jejím úspěchu ve čtvrté sérii reality show The Voice na sebe světová pozornost nenechala dlouho čekat. Debutové album Back In Time jí produkoval zpěvák a hudebník Prince, který byl talentované umělkyni také mentorem. Za soundtrack dokumentárního filmu 20 Feet from Stardom o životě doprovodných vokalistek největších hvězd 21. století obdržela ocenění Grammy v kategorii nejlepší filmové hudby. 

Rezidenční B-Side Band, který na minulých ročnících festivalu připravil neopakovatelná koncertní spojení například se zpěvákem, dvojnásobným vítězem Grammy, Kurtem Ellingem, vokálním ansámblem New York Voices, rovněž oceněných zlatou soškou gramofonu, nebo britskými The Puppini Sisters, se chopil příprav a slibuje opět unikátní zážitek hodný oslav 15. ročníku. 

Při zakoupení vstupenky na tento koncert získáte získáte 15% slevu na koncert Brooklyn Funk Essentials + D.Y.K. 15.10. a můžete si vychutnat víkend plný spojení české a světové hudby! 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce B-Side Band feat. Judith...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...