ProART Fotoworkshop - Ladislav Polák

ProART Fotoworkshop - Ladislav Polák

Termín: 16.7.2022 17.7.2022
Vstupné:

2290

16čvc - 17čvc celý den

Žánr: ostatní akceumění fotografie Brno


Umění vnímat umění a zachytit prchavé okamžiky ve fotografiích. Zažij proměnu obyčejné momentky v něco víc. Postihni energii, náladu, eleganci. Zrcadli duši. Přijď blíž sám k sobě i druhým. 

Na cestě za lepší fotkou pohybu a umění Ti budu průvodcem a pomocníkem. 

Na úplném začátku foto-dílny, než se vrhneme na focení, budeme mluvit. Mimo jiné i o světle a krátce se dotkneme i malířství a lekcí, které nám může dát. V diskusi se zamyslíme nad tím, co je to vlastně dobrá fotka.  Shrneme si základy a principy fotografie a postupně si připomeneme, jaké máme při focení kreativní možnosti.

Většinu doby budeme v několika blocích fotografovat umělce, především tanečníky a herce. Vyzkoušíme si jak svým individuálním a třeba i novým pohledem reflektovat to, co vidíme a zažíváme. Obrazně tak přijdeme blíž k sobě samým i k umění před námi.

Mezi těmito fotografickými bloky se podělíme o zkušenosti, úspěchy či překážky a do dalšího fotografického bloku se inspirujeme, jak to zkusit jinak. 

Vhodný/nutný je jakýkoliv fotoaparát, který ovládáš a který umožňuje nastavovat základní parametry jako je expoziční čas, clona, případně je možné měnit ohnisko objektivu a ISO. Nevylučují se tak pokročilé mobilní telefony. 

Na foto-dílně ProART Festivalu se snažíme udržet komorní počet účastníků, aby byla možná skutečná vzájemná interakce. Setkávají se zde fotografové s různými zkušenostmi jak co do směru, tak rozsahu. To považuji za zajímavé a obohacující i pro mne.

Těším se na viděnou, unikátní atmosféru i fotky, které společně vytvoříme

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

25duben čtvrtek 19:00

25duben čtvrtek 19:00

Obraz

, Zelný trh 4 Divadlo

25duben čtvrtek 19:00

Bastard

, Lidická 16 Divadlo

Ubytování v okolí akce ProART Fotoworkshop -...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.8 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...