Poctivý metal a rock ve Vyškově Alkehol, Dymytry a Škwor

Poctivý metal a rock ve Vyškově Alkehol, Dymytry a Škwor

Adresa:

Vyškov, Mlýnská 10

Termín: 2.9.2022
Vstupné:

490 - 2600

2září pátek 16:00

Žánr: koncertyrock metal Vyškov

Umělci: AlkeholDymytryŠkwor


Stálice české rockové a metalové scény přijedou do Vyškova. Kapely Alkehol, Dymytry a Škwor připravily pro své vyškovské fanoušky výjimečné setkání. Hudební akce se uskuteční v pátek 2. září od 16 hodin na fotbalovém a atletickém stadionu ve Vyškově.

 

Nejstarší z tria, kapela Alkehol, vznikla v roce 1992 a je průkopníkem hospodského rocku. Známá je díky dávným hitům Pivo dělá hezká těla nebo Buráky.

Kontakt s publikem bude navazovat i další stálice tuzemské hard rockové a metalové scény: Škwor. Také jejich energické vystoupení se ponese ve znamení osvědčených hitů.

Třetí údernou kapelou do party je metalová skupina Dymytry, která příští rok oslaví 20 let na scéně. Stojí za skladbami Strážná věž, Kniha života či Spolu se cítíme živí.

Alkehol - česká rocková hudební skupina. Alkehol vznikl v roce 1991, kdy se Ota Hereš a Petr Buneš, tehdy kytaristé thrashmetalové skupiny Kryptor, rozhodli složit ne-trashmetalové písně s hospodskými texty.
Dymytry je česko-ruská metalová kapela z Prahy, která svůj styl nejčastěji označuje jako Psy-core. Skupina hraje od roku 2004. Její image je založená na predátorských maskách z dílny Národního divadla, na mohutných kytarových...
Škwor (někdy psané škWor, původně Skwar) je česká rocková kapela. Kapela Škwor působí na české rockové scéně již od roku 1998, kdy začala vystupovat a tvořit pod jménem Skwar. V roce 2000 vydává skupina debutové album...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Vyškov Akce v obci Vyškov

Podobné akce

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?