Tutanchamon přednáška Dr. Zahi Hawass Exkluzivní noční prohlídka výstavy

Tutanchamon přednáška Dr. Zahi Hawass Exkluzivní noční prohlídka výstavy

Adresa:

Brno, Výstavište 405

Termín: 25.4.2022
Vstupné:

850

25duben pondělí 19:00

Žánr: výstavypřednášky Brno


Odborník na egyptské kulturní dědictví Zahi Hawass bude mít dne 25.4. u příležitosti zahájení výstavy Tutanchamon – jeho hrobka a poklady exkluzivní přednášku a přidá i noční prohlídku výstavy.

 

Zahi Hawass – odborník na starověký Egypt – připravuje pro české publikum jedinečnou přednášku, která se uskuteční 25. 4. od 19 hodin přímo na Výstavišti v Brně. Poté čeká návštěvníky premiérová noční prohlídka výstavy Tutanchamon – jeho hrobka a poklady.

Dne 25. 4. Zahi Hawass slavnostně zahájí výstavu Tutanchamon – jeho hrobka a poklady. České republice se podařilo získat tuto velkolepou výstavu právě v roce, kdy objev Tutanchamonovy hrobky slaví 100 let. Zahi Hawass si pro tuto speciální příležitost připravil exkluzivní přednášku na téma starobylých kultur Egypta a ochrany kulturního dědictví. Zahi Hawass je egyptským garantem výstavy Tutanchamon – jeho hrobka a poklady.

Návštěvníky kromě přednášky čeká i jedinečná noční prohlídka výstavy, která bude speciálně nasvícena, aby ještě více evokovala prožitky archeologů, kteří hrobku před 100 lety objevili.

Večerní akce dokonale spojuje exkluzivní odbornou přednášku a zcela jedinečný pohled na světově proslulou výstavu. A to vše navíc den před oficiálním zahájením výstavy pro veřejnost.

Vstupenky na tuto akci – přednáška a prohlídka výstavy – se prodávají pouze v předprodeji v síti Ticketstream. Prosíme návštěvníky, aby přišli s platnou vstupenkou v dostatečném časovém předstihu, tedy v 18:30 před vchod do výstavy. Vstupenky na tuto akci nebude možné zakoupit na místě.

Více informací na www.TUT-Brno.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce