přednáška "Moc a bezmoc výchovy"

Adresa:

Brno, Cihlářská 19, Brno

Termín: 5.4.2022
Vstupné:

300-350

5duben úterý 17:00

Žánr: ostatní akcepřednášky výchova rodičovství Brno


Proč je důležité, aby se dítě naučilo bát? Zvládat vítězství i prohru? Jak důležitý je vzdor, stres, vztek, a negativní zkušenosti celkově, pro zdravý vývoj dítěte?

Přednáška nejen pro rodiče a učitele o vybraných problémech a moci či bezmoci současné výchovy. O tom, jak tenká je hranice mezi harmonickým vývojem dítěte a prostředím, které dává vyniknout obtížnému přizpůsobení, úzkostnému nastavení nebo dokonce poruchám chování a emocí v dětském věku. Jak rozvíjet komunikaci, všímavost, citlivost a vědomí hranic.

Andrej Drbohlav je nejen autorem knižních bestsellerů o temnotě lidské duše, ale zejména etoped a terapeut, který se dlouhodobě zaměřuje na poruchy chování a disharmonický vývoj u dětí. Již několik let působí v Institutu neuropsychiatrické péče (INEP) a Institutu behaviorálních studií (IBSARO), kde se specializuje se na behaviorální a etopedické výchovné poradenství rodičům dětí s ADHD, problémovým vývojem chování a osobnosti a v oblasti poruch chování, syndromu opozičního vzdoru a intermitentní explozivní poruchy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

20duben sobota 08:00

Farmářské trhy 2024 - Brno Líšeň

, Jírova, nad podzemní částí tramvaje Ostatní

20duben sobota 10:00

Trh řemesel

, Park Řehořova, Černovice Ostatní

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?