Astrovíkend - Dny tajemna a zdraví-esoterické setkání

Astrovíkend - Dny tajemna a zdraví-esoterické setkání

Termín: 16.10.2021 17.10.2021
Vstupné:

70,-

16říj - 17říj celý den

Žánr: festivalyesoterika


 

ASTROVíKEND V Lužánkách-Dny tajemna a zdraví  

Tradiční zážitkové setkání za účasti známých osobností ve svém oboru, s pestrým programem se uskuteční 16. a 17. října ve Středisku volného času v Brně Lužánkách, Lidická 50. 

Víkend, v pořadí již padesátý, nabídne poradny alternativní či čínské medicíny, výklad z ruky či karet, porady s numerology a s astrology, su-jok, přednášky, šamanské meditace a sortiment týkající se EZO sféry-amulety, orgonity, oleje, byliny, mandaly či minerály a šperky atd.

 

V pestrém programu je také šamanské setkání – diagnostika fyzických a psychických potíží v duchu léčitelství peruánské Amazonie se šamanem Carlosem Gomezem (Peru).

 

Reverendka Estela Orbito – filipínská duchovní léčitelka pokračovatelka tradice slavné rodiny Orbitů provede skupinového léčení, společnou modlitbu a energetické působení (tzv. požehnání ).

 

Helen Stanku uznávaná astrokoučka, kartářka, vědma probouzející intuici objasní  koučink pomocí magických zrcadel.

 

Miroslav Musil - léčitel, biotronik pomůže se stresem, depresemi a únavou.

 

Případy z deníku Lovců duchů skupiny EPRV 777 nezapomenutelné případy představí Jaroslav Drábek. Pohovoří o paranormálních jevech a jejich řešení. O odvádění zbloudilých duší.

 

Bohyně zvěrokruhu - workshop ukáže různorodost žen z hlediska jejich vzhledu, povah, talentů a způsobu prožívání života. Může pomoci k pochopení, kým žena doopravdy je. U každého znamení budou zodpovězeny čtyři otázky: Jaké jsou mé silné stránky? Které povolání mě naplňuje? Jak prožívám vztahy? Kde načerpám energii?

 

Ženský kruh – prastarý rituál k posílení ženské energie

 

povede Emílie Didi Bertová , která říká: „Kruh, spojené dlaně, posílení vědomí a síly,“ to je v dnešní pocovidové době mocný nástroj na cestě vpřed k lepšímu. 

Dozvíme se také co se děje před tím, než přijdeme na tento svět o našich minulých životech. Jak lze předat energii pomocí Shambaly. Jak komunikovat se svými anděly ochránci a řadu dalších zajímavostí. Jak funguje Pět elementů ve stravě a v životě a proč je preferuje čínská medicína   objasní ajurvédský lékař Aleš Ryšavý z bratislavného léčebného centra. Jak působí střevní mikrobiom na imunitu. Jak eliminovat úzkost a deprese a podobně. 

Připraven je workshop Theta Healing léčení  - energetické léčení, při kterém se dozvíte příčiny vašich obtíží a s pomocí terapeuta je odstraníte i s kořeny. Ukážeme si průběh léčebného sezení, povíme si, co všechno se dá touto metodou léčit a občerstvíme svou mysl a tělo meditací v hladině theta. Dále praktický workshop Ostrý zrak jehož prostřednictvím si účastníci vyzkoušejí, jak se podporuje a udržuje ostrý zrak a jak si můžete užívat svěžesti ostrého zraku v každém věku. Své oči zrelaxujete a naučíte se několik jednoduchých cvičení, která zlepšují funkci očí. 

To vše se dozvíte, ale hlavně načerpáte energii a optimismus. 

Další hosté známí z TV: Kartář Láďa, Kartářka Nika, Tara kartářka, Olga Sellene- specialistka SRT, Emílie Didi, odborníci na výklad z ruky  s mnoholetou praxí Marin Dobrev a Jana Niessnerová, Anna Hanáková… 

Setkání se koná sobotu od 9-18h v neděli od 10 do 17h.

 

https://www.facebook.com/astrovikend

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Astrovíkend - Dny...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...