GusGus

GusGus

Adresa:

Brno, Štefánikova 24

Termín: 6.5.2022
Vstupné:

550

6květen pátek 20:00

Žánr: koncertypopelektro


Islandští GusGus přesouvají celé evropské turné MOBILE HOME TOUR na rok 2022. 

Vzhledem ke covidové situaci a jejímu vývoji napříč evropskými zeměmi zahrnutými do MOBILE HOME TOUR, byli GusGus donuceni přesunout evropské turné, na které vyrazí až v dubnu 2022.

Nové termíny koncertů pro Českou republiku jsou 6. 5. 2022 v brněnské Flédě a 7. 5. 2022 v pražském Divadle Archa.

Album Mobile Home islandské elektronické legendy otevírá novou éru v jejich 26leté historii. Tato v pořadí už jedenáctá studiová nahrávka je jedním z dosud nejambicióznějších projektů kapely. Emotivní album v devíti písních nabízí synergii krátkých příběhů představujících temnou a dystopickou vizi.

Kapela, v jejímž čele stojí zakládající členové frontman Daníel Ágúst Haraldsson a Biggi Veira, má novou posilu v osobě Margrét Rán, zpěvačky kapely Vök. GusGus s jejím příchodem omladili a Margrétiny doprovodné dream-popové vokály prohlubují jejich styl a otevírají novou kapitolu v příběhu islandské hudební formace.

Islandská hudební scéna je bohatá na skvělé umělce. GusGus přitom patří k nejoblíbenějším a na elektronické scéně nejdéle působícím kapelám. Během 26let své existence se ukotvili v několika kreativních oborech a patří mezi multimediální umělecké projekty. GusGus jsou synonymem pro radost a potěšení. Nebojí se, jsou avantgardní a přitom precizní.

V rámci vystoupení na Flédě GusGus představí své nové album, které vyšlo 28. května 2021. Zaručeně ale nebudou chybět ani hity z předešlých alb.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

7květen úterý 19:30

Habera Team Brno

, Křídlovická 34 Koncert

Ubytování v okolí akce GusGus

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...