Krajem vína - letní putování okolím Modrých Hor

Krajem vína - letní putování okolím Modrých Hor

Adresa:

Velké Pavlovice, různá místa

Termín: 7.8.2021
Vstupné:

předprodej 180 Kč, na místě 200 Kč

7srpen sobota 09:00

Žánr: sportvíno akce v přírodě výlet cyklo Velké Pavlovice


První srpnovou sobotu proběhne ve Velkých Pavlovicích a okolních Modrých Horách jeden z tradičních nejkrásnějších výletů po vinařských stezkách. Na kole nebo pěšky můžete putovat zvlněnou vinařskou krajinou s dalekými výhledy.

Start
Akce je otevřená široké veřejnosti, zdatným sportovcům i rodinám s dětmi. Stačí přijít v sobotu 7. 8. 2021 mezi 9. a 11. hodinou na registrační místo ve Velkých Pavlovicích.

Startovní balíček můžete koupit v předprodeji na e-shopu za 180 Kč nebo pak na místě za 200 Kč (předprodej končí v pátek před akcí ve 12:00 hodin). Balíček obsahuje degustační skleničku s nosičkou, cyklopas s mapou tras, bohatý program v rámci razítkovacích míst a vyznačené dvě trasy pro cyklisty a jedna pro pěší.

Pokud na akci přijedete v letošním tričku soutěžní výzvy Do práce na kole, získáte slevu 20 % na nákup startovního balíčku na místě. Slevu 20 % získáte také, pokud na startu ukážete platnou jízdenku IDS JMK. Slevy se nesčítají.

Trasy
Připraveny jsou 2 trasy pro cyklisty a jedna pro pěší značené barevnými značkami. Na trase potkáte razítkovací místa v tradičních vinařských sklepech nebo u atraktivních turistických cílů.

Okruh tras a zastávková místa zveřejníme před akcí.

Cíl
Putování zakončíme opět ve Velkých Pavlovicích, kde vás kromě ochutnávky vín soutěže 30 vín Modrých Hor (předprodej vstupenek ZDE) a místních specialit čeká také folklorní program. A samozřejmě oblíbené závěrečné losování o vína z regionu, ubytování v cyklopenzionu s certifikací Cyklisté vítáni, cyklovybavení i další doplňky Moravských vinařských stezek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Brně Akce v obci Velké Pavlovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Krajem vína - letní...

Vinařský pension AndréVelké Pavlovice (6 metrů)

Ubytování U ořechaBořetice (2.4 km)

Ubytování U Rybníka BořeticeBořetice (2.7 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...