Přejít na stránky Ticketpro.cz

Lenka Dusilová a Beáta Hlavenková

Adresa:

Brno, Minská 15

Termín: 30.11.2013

30listopad čtvrtek 01:00

Žánr: rockpopfolkfestival


Přijďte navštívit ojedinělý ostrov na soutoku hudebních řek, kolem nějž to vře. Těší se na vás věčná hledačka Dusilenka s hlasem, který si nespletete a její „druhá půlka“, Beáta Hlavenková, podle mnohých nejosobitější česká klavíristka.

Několikanásobná zpěvačka roku LENKA DUSILOVÁ vyjíždí vedle domovské Baromantiky na sérii vystoupení v duu se svojí zásadní hudební partnerkou, nadžánrovou klavíristkou a skladatelkou Beatou Hlavenkovou. Jen s pomocí dvou ženských hlasů, kytar, klavírního kouzlení a hájemství krabiček vás obě muzikantky provedou Lenčiným (a částečně i Beátiným) repertoárem s důrazem na aktuální tvorbu a písničkovou podstatu – vzpomenou na unikátní projekt Eternal Seekers, aktuální Baromantiku, na starší alba, ale zavedou Vás i do nových hudebních krajin navazujících na dosavadní spolupráci.

Přijďte navštívit ojedinělý ostrov na soutoku hudebních řek, kolem nějž to vře.  Těší se na vás věčná hledačka Dusilenka s hlasem, který si nespletete a její „druhá půlka“, Beáta Hlavenková, podle mnohých nejosobitější česká klavíristka.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lenka Dusilová a Beáta...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...