Přejít na stránky Ticketpro.cz

Vivaldianno MMXIV

Adresa:

Brno, Dvořákova 11

Termín: 20.2.2014

20únor čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyelektrotechno


Jedinečný koncert Vivaldianno se odehraje ve čtvrtek 20. února 2014 od 19,30 hodin v Janáčkově divadle v Brně. Specifická, až téměř slavnostní atmosféra divadelního sálu ještě umocní zážitek, který tato hudební a audiovizuální show nabízí.

Mimořádný koncert Vivaldianno se představí v brněnském Janáčkově divadle

Jedinečný koncert Vivaldianno se odehraje ve čtvrtek 20. února 2014 od 19,30 hodin v Janáčkově divadle v Brně. Specifická, až téměř slavnostní atmosféra divadelního sálu ještě umocní zážitek, který tato hudební a audiovizuální show nabízí.

Hlavní protagonisté projektu Jaroslav Svěcený a Michal Dvořák spolu s jejich hosty na jevišti rozehrají hudbu plnou barev a emocí a strhující podívanou pro všechny generace. V jejich osobitém podání zazní skladby inspirované nejen nadčasovou hudbou Antonia Lucia Vivaldiho, ale také geniálním Bachem a Mozartem, houslistou a skladatelem Fritzem Kreislerem či argentinským mágem Astorem Piazzollou.

Vivaldianno potvrdilo, že multižánrová hudba dlouhodobě osloví pouze tehdy, když je propracovaná, což vyžaduje nejen originální nápady, ale také velkou časovou investici. Zvukové spojení mistrovských houslí s japonskou flétnou shakuhachi, klasickým smyčcovým kvartetem, elektrickými kytarami, syntetizátory, samplery a mnoha dalšími hudebními nástroji s použití nejmodernějších studiových technologií, vytváří neopakovatelnou zvukovou paletu, na níž se barvitě propojuje hudba napříč staletími.

Co můžete na brněnském koncertu očekávat?

Vivaldianno představí nejúspěšnější skladby z multiplatinového alba Vivaldianno MMVIII a hlavně skladby ze zatím posledního CD Vivaldianno MMXII, které sklidilo jak nadšené reakce a velký úspěch u publika v rámci turné 2012, tak i pozitivní hodnocení odborníků.  Jaroslava Svěceného a Michala Dvořáka budou doprovázet hudebníci z Peru a Bolívie, posílení o virtuózního hráče na kenu a siku Vlado Urlicha. Zárukou nejvyšší hudební kvality je i hostující Heroldovo kvarteto. Mezi hudebníky na jevišti jsou také kytarista a mistr zvuku Jiří Janouch, kytarista Michal Pelant, jeden z původních členů skupiny Lucie bubeník Tomáš Waschinger a hráč na didgeridoo Ondřej Smeykal, který se střídá s Alešem Doležálkem. Celkový divácký a posluchačský zážitek posílí špičkové audiovizuální zpracování scény a technologicky nejvyspělejší zvuková aparatura.

Nenechte si proto ujít představení tohoto nadčasového hudebního projektu ve výjimečném prostředí Janáčkova divadla v Brně.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

11duben čtvrtek

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

18duben čtvrtek 20:30

Ubytování v okolí akce Vivaldianno MMXIV

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...