Přejít na stránky Ticketpro.cz

Apokalypsa 36 - New Age

Adresa:

Brno, Výstaviště 1

Termín: 22.11.2013
Vstupné:

699 Kč (vstupné se bude postupně zvyšovat), VIP: 999 Kč, VIP Gold: 2.499 Kč

22listopad čtvrtek 01:00

Žánr: festivalelektro


Nová éra. Nové technologie. Nové možnosti. Apokalypsa obstála v mayské výzvě a vstoupila do nové éry, v rámci které se odpoutává od zažitých dogmat a pomocí artefaktů současné doby se svým konceptem přibližuje a naslouchá lidem, kteří ji svou věrností vynesli na pomyslný trůn českých a slovenských techno parties.

Apokalypsa se přesouvá do Pavilonu P! 

Vzhledem k současné situaci komplexu Bobycentrum, který je již od půlky července zavřený a odpojený od dodávek elektřiny, plynu a vody, jsme nuceni přesunout listopadovou Apokalypsu do osvědčeného a nadčasového Pavilonu P brněnského výstaviště, čili do svatostánku, který bude tradičně rozdělen na tři plnohodnotné stage nabízející dostatek místa na tanec i posezení pro všechny návštěvníky.

Termín akce se nemění, čili zakoupené vstupenky na 22. listopad zůstávají v platnosti.

Rozhodnout se pro tak razantní krok pro nás samozřejmě nebylo jednoduché, avšak nastalé okolnosti nám, v zájmu hladkého průběhu akce, nedaly jinou šanci. Někteří z vás zajisté během posledních měsíců zaznamenali rozruch, který se ohledně komplexu Bobycentrum v médiích rozpoutal. Celou causu od začátku podrobně mapuje například zpravodajství České televize, které 31. července přineslo jako první zprávu o tom, že Bobycentrum je zavřené a odpojené od energií. Dle původních informací měly být dluhy za energie splaceny majitelem během několika týdnů, začátkem září se však z dalších médií dozvídáme, že stav Bobycentra je neměnný. Množí se spekulace o tom kdy a jak bude prostor znovu otevřen, ovšem pořadatelé nasmlouvaných akcí nemohou dále čekat a oznamují přesun například koncertu Suzi Quatro a show Zdeňka Izera do náhradních prostor (zdroj: ČT).

Ani my si proto nedovolujeme hazardovat s konáním největší české indoor techno party v zadluženém a momentálně zavřeném komplexu, a proto přesouváme Apokalypsu do osvědčených prostor, které garantují hladký a komfortní průběh celé noci.

Sedmnáct zahraničních hvězd a směsice osvědčených i nových tváří českého Djingu, jež vystupují na třech pódiích, dává již předem tušit neopakovatelnou atmosféru v každé třetině pavilonu. To vše s přehledným pohodlím pro vás – naše návštěvníky. Žádné fronty, dostatečná kapacita šaten, barů i záchodů a spousta možností, jak si tento svátek techna ve všech jeho podobách užít.

Věříme, že chápete důvody, které nás vedly k tomuto rozhodnutí směřujícímu k hladkému průběhu akce a těšíme se na viděnou 22. listopadu na Apokalypse v Pavilonu P brněnského výstaviště!

Zdroje odkazující na současný stav Bobycentra:

http://www.ceskatelevize.cz/zpravodajstvi-brno/zpravy/236571-ct-hotel-bobycentrum-je-zavreny-a-odpojeny-od-energii/

http://www.ceskatelevize.cz/zpravodajstvi-brno/zpravy/240362-bobycentrum-stale-zavrene-a-bez-elektriny/

 

APOKALYPSA – THE NEW AGE

Nová éra. Nové technologie. Nové možnosti.

Apokalypsa obstála v mayské výzvě a vstoupila do nové éry, v rámci které se odpoutává od zažitých dogmat a pomocí artefaktů současné doby se svým konceptem přibližuje a naslouchá lidem, kteří ji svou věrností vynesli na pomyslný trůn českých a slovenských techno parties.

Dvaadvacátého listopadu roku 2013 nás v brněnském multiplexu Bobycentrum, který se svými možnostmi řadí mezi nejzajímavější prostory pro parties ve střední Evropě, čeká nejvýznamnější díl halové party Apokalypsa od roku 1999. Chystáme se naplno využít potenciál tohoto multifunkčního prostoru a naplnit tak definici pojmu „indoor festival“ do posledního písmene. Naše pocity a Vaše letité prosbypřinesly nový elán a vize, jež se předposlední listopadový pátek stanou skutečností. Otočili jsme list a pojali jsme Apokalypsu jako noc, během které se budou bavit vyznavači energického techna i jeho klubových odnoží. Nová éra Apokalypsy nabízí hned několik možností hudebního vyžití a je jen na Vás, jakou formu zvolíte. Na své si přijdou milovníci proklatě zábavného techna, stejně tak jako fanoušci nového soundu a originálního hardtechna, aktuálního minimalu i luxusně pojatého a moderního tech-house. Plnohodnotně obsazená pódia představují spojení tří netradičních mejdanů, které nabízí nesčetné množství hudebních i vizuálních zážitků pod jednou střechou.

Hlavní pódium představí osobnosti, jež dýchají pro techno ve všech jeho podobách a nevypustí ani jedno vystoupení. Jsme přesvědčeni, že svým myšlením, schopnostmi a nadšením dokáží vytvořit přesně takovou atmosféru, která na Vás dýchla při Vaší první návštěvě halové party.
Uslyšíte několik českých premiér, projekty, které diktují aktuální a žádanou podobu techno soundu roku 2013 i tvrdší uskupení, jež tradičně plní zahraniční halovky a festivaly.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

11duben čtvrtek

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

18duben čtvrtek 20:30

Ubytování v okolí akce Apokalypsa 36 - New Age

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.5 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...