The Prostitutes

The Prostitutes

Adresa:

Brno, Minská 15

Termín: 6.3.2014

6březen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyWorldrockindie


Vynikající pražští indie-rockoví The Prostitutes zahrají v brněnském klubu Mersey. Koncert je naplánován na 7.3.2013 už od 19 hodin.

Kapela The Prostitutes vznikla na podzim roku 2004. Hned v dalším roce nahráli první EP obsahující úspěšné písně „Look into my Eyes“, „She’s a Monster“, „She’s a Prostitute“ a „Sunshine“. Debut Get Me Out of Here byl jeden z nejvýznamnějších počinů roku na domácí scéně. Kapela si za něj vysloužila hned několik nominací např. od hudební stanice Óčko (objev roku, rocková kapela roku, klip roku) a časopisu Filter (kapela roku).

Druhá deska Hometown Zombies vyšla v březnu 2009 opět u Championship Records a obdržela většinou pozitivní kritiku. Skladba „Leave It Like It Is“ s hostující La Petite Sonjou byla nasazena do několika hitparád a nezávislých rádií. Třetí a zatím poslední deska Deaf to the Call vyšla na jaře 2012 a produkoval ji světoznámý hudebník Martin Glover (Youth).

The Prostitutes se v Brně představí v aktuální sestavě: Adrian T. Bell – zpěv, Martin Destroyer – kytara, zpěv, Stevie LFO – syntezátor, Adam Piaf – basová kytara a Luk Santiago – bicí

Diskografie:

2005: The Prostitutes EP

2006: Get Me Out of Here

2009: Hometown Zombies (vyšlo 3. března 2009)

2009: Leave It Like It Is (extended single)

2011: One Two Three Four (live) (vyšlo 2. července 2011)

2012: Deaf to the Call (vyšlo 26. dubna 2012)

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Prostitutes

Hotel Avanti Brno (1 400 metrů)

Hotel Bobycentrum Brno (1 613 metrů)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Holiday Inn Brno Holiday Inn Brno Brno (2.9 km)