Suzi Quatro v Brně

Suzi Quatro v Brně

Adresa:

Brno, Vodova 108

Termín: 17.10.2013
Vstupné:

Vstupné se bude postupně zvyšovat.

17říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockpop

Umělci: Suzi Quatro


Hudební ikona sedmdesátých a osmdesátých let, americká zpěvačka a baskytaristka Suzi Quatro, míří do Brna. Na jediném koncertě na Moravě se představí v brněnské hale Vodova ve čtvrtek 17. 10. 2013. Zpěvačka, která se na vrchol britské hitparády dostala poprvé už v roce 1973 s písní Can The Can, je pravděpodobně nejznámější představitelkou hard rocku v Čechách.

Legendární zpěvačka a baskytaristka Suzi Quatro vystoupí na jediném koncertě na Moravě!

Rodačka z Deatroitu, vlastním jménem Suzi Quatrocchio, se narodila 3.6. 1950 a svou první skupinu – Suzi Soul amp; The Pleasure Seekers - založila se svými sestrami v roce 1964. V roce 1970 odcestovala do Anglie na pozvání producenta Mickieho Mosta. Mezi její nejúspěšnější hity patří zmíněný Can The Can (1973, umístil se na 1. příčce anglické hitparády), dále 48 Crash (1973), Devil Gate Drave (1974, taktéž 1. místo v Anglii), If You Can´t Give Me Love (1978) nebo duet s Chrisem Normanem ze Smokie Stumblin´In (1979).

Není bez zajímavosti, že tato zpěvačka žijící v Anglii, se objevila i v celé řadě seriálů, jako např. Vraždy v Midsomeru, Dempsey a Makepeaceová či Happy Days.

www.brnokoncert.cz, www.suziquatro.com

Koncert byl původně plánován do Bobycentra, avšak z technických důvodů se přesouvá do Haly Vodova v Brně, haly s větší kapacitou. Termín koncertu zůstává beze změny. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat. Pro držitele zakoupených vstupenek budou vyblokována místa k sezení v rámci místenkového systému podle rozložení cenových kategorií v sále. Zakoupené vstupné se nevrací. Pro zajištění bezproblémového usazení návštěvníků koncertu budou na místě přítomny hostesky.

Suzi Quatro, vlastním jménem Suzi Quatrocchio, se narodila 3. 6. 1950. V dětství a mládí se učila na klavír a bicí, a když jí bylo 14 let, otec jí dal první baskytaru Fender Precision (kterou vlastnila ještě v roce 2007). Svou první...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

11duben čtvrtek

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

18duben čtvrtek 20:30

Ubytování v okolí akce Suzi Quatro v Brně

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...