Přejít na stránky Ticketpro.cz

Jakub Smolík

Adresa:

Brno, Lidická

Termín: 29.5.2013

29květen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akce


Nenapravitelný romantik české pop-music se vrací do Brna!

V brněnském parku Lužánky zahraje na romantickou strunu umělec s nejvěrnější fanouškovskou základnou, který patří k tomu nejlepšímu, co česká písničkářská scéna nabízí. Mnozí jistě tuší, že řeč je o Jakubu Smolíkovi, idolu srdce nejedné dámy. Jakub, který má na svém kontě přes 20 alb, plní sály po celé republice již dlouhá léta. Nyní se vrací potěšit své brněnské fanoušky koncertním programem sestaveným z jeho největších hitů (Ave Maria, Až se ti jednou bude zdát, Zachraňte milenky, Víš, Má Jenny, Jen blázen žárlí a další) i písniček z nejaktuálnějšího alba.

Svou první kapelu založil v roce 1975 se spolužákem Lubošem Trnkou, nazvali ji Travaléři. Prošel několika dalšími skupinami, až v roce 1986 započal spolupráci s Lucií Bílou a skupinou Maximum Petra Hanniga. A právě producent Petr Hannig je Smolíkův objevitel, on je také původcem jeho uměleckého jména Jakub – původně se totiž jmenoval Jaroslav po tátovi.

Během své kariéry spolupracoval s celou řadou osobností české hudební scény, jako např. s herečkou, zpěvačkou a moderátorkou Šárkou Tomanovou, Jiřím Zmožkem, Radoslavem Brzobohatým, Michalem Davidem, v jeho klipech se objevily krásky Petra Voláková nebo Eva Vejmělková.

V roce 2003 byl v anketě Český slavík zvolen skokanem roku. V roce 2005 obdržel zlatou desku za CD Chci ti říct.

Pro rok 2012 chystá speciální CD, které vyjde po prázdninách a bude obsahovat historky z jeho muzikantského života. Jak říká na svých stránkách, psal je sám život, některé jsou až neuvěřitelné, a proto se bude jmenovat quot;Neuvěřitelné příhody Jakuba Smolíka quot;

Jakubovy neuvěřitelné příhody si budete moct vychutnat naživo 29.5. od 20 hodin na tenisových dvorcích BLTC v parku Lužánky.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jakub Smolík

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.2 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...