Přejít na stránky Ticketpro.cz

Iva Bittová a Vladimír Václavek

Adresa:

Brno, Minská 15

Termín: 30.5.2013

30květen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyWorldrockindie


Osobnosti brněnské alternativní scény vystoupí v klubu Mersey.

Expresivní a stylově naprosto neuchopitelná zpěvačka a houslistka Iva Bittová a introvertní kytarista s citem pro repetitivní a meditativní melodie Vladimír Václavek se představí v klubu Mersey.

Ve čtvrtek 30.5.2013 od 20 hodin budete svědky toho, že i přes vzájemnou odlišnost spolu dokáží už dlouhé roky umně spolupracovat a vzájemně se ovlivňovat. Za jednu z nejlepších desek z jejich společné dílny a zároveň za jednu z nejzásadnějších nahrávek tuzemské nezávislé scény, je považována deska Bílé inferno z r. 1997 (vydavatelství Indies Scope). Po skončení koncertního programu následuje Mersey Oldies party s DJ Timem.

Iva Bittová vystudovala zpěv a hru na housle v Brně. V roce 1999 založila spolu s Vladimírem Václavkem skupinu Čikori. Svébytný hudebník a textař Vladimír Václavek patří k základním kamenům tzv. brněnského alternativního rocku. S Bittovou se nárazově potkávají při různých spolupracích už od pol. 80. let, kdy stáli u zrodu alternativně rockového uskupení Kolektiv (později Dunaj).

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Iva Bittová a Vladimír...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...