Šifra Kurta Gödela

Šifra Kurta Gödela

Adresa:

Brno, Křížkovského 554/12

Termín: 20.2.2021 28.2.2021
Vstupné:

200 Kč

20úno - 28úno celý den

Žánr: ostatní akce


Cesta za tajemstvím brněnského génia plná logických šifer, úkolů a skrytých zákoutí.

Rádi řešíte šifry a logické úkoly? Máte rádi výzvy? Přemýšlíte, jak během jarních prázdnin zabavit své děti (i náctileté!) a strávit s nimi příjemný čas?

Právě pro vás připravil zábavní vědecký park VIDA! venkovní šifrovačku, která vás provede brněnskými uličkami po stopách vědce Kurta Gödela. Užijí si ji rodiny s dětmi od 8 let i týmy jednotlivců. 

Jak hrát?

Pro hru je nezbytný startovní balíček. Poukaz na startovní balíček zakoupíte od 15. 2. 2021 na eshopu VIDA! za cenu 200 Kč. Samotný balíček si pak vyzvednete na pokladně VIDA! science centra v termínu 20.–28. 2. 2021, vždy od 9:00 do 17:00. 

Také si nezapomeňte dostatečně nabitý chytrý mobilní telefon s připojením na internet, budete jej při hře potřebovat. Výsledky šifer a hádanek totiž zapíšete do webové aplikace.

Pro koho hra je?

Hra má dvě úrovně obtížnosti. Užijí si ji rodiny s dětmi od 8 let i týmy jednotlivců. Optimální počet lidí v jednom týmu je 2 až 5 osob.

Koupit si můžete dva různé startovní balíčky:

Na co se těšit? 

Společně vyřešíte spoustu zábavných i zapeklitých úkolů a odhalíte tajemství, které tento významný logik a přítel Alberta Einsteina zanechal ve svém rodném městě. Postupně navštívíte několik míst ve středu města.

Vyřešením šifry a zadáním správného hesla do webové aplikace se dozvíte, kde se nachází další výzva. S každou vyřešenou šifrou se přiblížíte k rozluštění tajuplné záhady. Pro méně zdatné luštitele (nebo netrpělivce) jsou připraveny nápovědy a to hned v několika úrovních. Bude záležet jen na vás, jak obtížnou cestu k cíli si vyberete. Úspěšní řešitelé odhalí překvapivé tajemství Kurta Gödela!

Délka trasy

Trasa hry není delší než 5 km. Začíná u budovy VIDA! a zabere přibližně tři až pět hodin. S mírnými obtížemi je sjízdná i s kočárkem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Šifra Kurta Gödela

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.6 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.3 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...