Letní scéna Divadla Bolka Polívky - Pro tebe cokoliv

Letní scéna Divadla Bolka Polívky - Pro tebe cokoliv

Adresa:

Mikulov, Gagarinova 39

Termín: 2.7.2021
Vstupné:

350 Kč - 650 Kč

2červenec pátek 20:00

Žánr: divadločinohra komedie letní scéna Mikulov

Umělci: Jana PaulováPavel ZedníčekSimona LewandowskáDavid SuchařípaLadislav Hampl


Divadlo Bolka Polívky připravuje bohatý program pro Letní scénu 2021. Hrát se bude pod širým nebem v Brně, Mikulově a Slavkově.

Šestý ročník Letní scény Divadla Bolka Polívky je i v letošním roce naplánován tak, aby se postupně odehrával hned ve třech atraktivních lokalitách. Od 12. do 25. června a následně od 22. července do 15. srpna 2021 budou mít diváci možnost zhlédnout inscenace z vlastní produkce divadla i jeho hostů v amfiteátru na Kraví hoře v Brně, od 29. června do 5. července 2021 v amfiteátru v Mikulově a od 12. do 15. července 2021 na nádvoří Zámku Slavkov – AUSTERLITZ.

Vstupenky je možné zakoupit online na webu divadla.

Mateřská láska nemá žádné hranice. Takže když si vaše dcera usmyslí, že se chce stát humanitární pracovnicí v Africe, co uděláte? Samozřejmě ji podpoříte, protože pro ni byste udělali cokoliv! I kdyby to mělo znamenat, že se z kožešin převlečete do oblečení z biobavlny, sundáte paroží ze zdí a nově zařídíte celý byt, namísto steaku připravíte zeleninové hody a na výběrovou komisi zahrajete divadlo, že jste „alter-globalizační nadšenci“, i když nemáte ponětí, co to je. A kdyby to bylo málo, z matky – zkorumpované právničky – udělejte obhájkyni lidských a zvířecích práv, otce – operního pěvce – vydávejte za sirotka v důchodu a bratra za afrického bojovníka za svobodu. Završte to adoptováním hluchého, slepého, pajdajícího králíka a to by bylo, abyste nebyli přesvědčiví…! 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla v Brně Akce v obci Mikulov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Letní scéna Divadla...

Ubytování v Renesančním doměMikulov (971 metrů)

Terasa Pension & WinebarMikulov (996 metrů)

Ubytování KroupaDolní Dunajovice (5.3 km)