LIVE stream – Re:kabaret Re:start

LIVE stream – Re:kabaret Re:start

Adresa:

LIVE stream

Termín: 17.12.2020

17prosinec čtvrtek 19:00

Žánr: divadlolive stream online divadlo kabaret


Rekvalifikace, resuscitace, předsevzetí, návrat ke kořenům či zpátky na stromy. To jsou některá z témat skečů letošního vydání Re:kabaretu Divadla Bolka Polívky, který letos nese podtitul Re:start. Dramaturgicky a režijně ho opět připravují Hana Mikolášková a Matěj Randár, kteří se podíleli již na prvním vydání s názvem Re:kabaret Re:vue.

Speciálním hostem Re:kabaretu se stane herečka Anna Polívková. „Hrát o životních změnách je nabíledni. Situace kolem pandemie přímo vybízí k narušení rutiny a vykročení novým směrem,“ řekl za dramaturgicko-režijní tandem Matěj Randár.

„Naděje, že se divadla znovu otevřou a že se podle programu uskuteční řádná premiéra v adventním čase, sice ještě žije, ale pro jistotu jsou všichni připraveni i na náhradní řešení. Re:kabaret Re:start budeme 17. prosince, v den plánované premiéry, vysílat přes náš divadelní Facebook a YouTube. Online verze bude mít šedesát minut a její reprízu bychom chtěli zopakovat i na Silvestra. Pevně ale věříme, že k plné devadesátiminutové podobě představení budeme moci diváky pozvat do divadla nejpozději příští rok, kdy ji plánujeme uvést ke Dnu klaunů 1. dubna,“ uvedl projektový manažer Divadla Bolka Polívky Ondřej Chalupský.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla v Brně Akce v obci LIVE stream

Podobné akce

9kvě - 11kvěcelý den

Festival Plácek 2024

, Bratislavská 249/68 Festival

12květen neděle 13:00

Židlochovické knoflíky 2

, Legionářská 950, Židlochovice Ostatní

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?