Vinařské t(r)ipy

Vinařské t(r)ipy

Adresa:

Znojmo, různá místa

Termín: 11.9.2020 13.9.2020

11zář - 13zář celý den

Žánr: ostatní akcevíno folklor degustace gastronomie vinobraní


Znojemští vinaři vás zvou místo Znojemského historického vinobraní do svých sklepů. I přes to, že Znojemské historické vinobraní jako takové nebude, tak svoji plánovanou návštěvu Znojma a jeho okolí rozhodně rušit nemusíte. Několik akcí totiž nabídnou vinaři z celého Znojemska.

Otevřené sklepy a degustace své produkce nabízí vinaři z Hnanic a Šatova, Konic a Popic, Vrbovce, Božic, Nového Šaldorfa, Havraníků, Chvalovic nebo také ze Znovínu Znojmo a Vinařství LAHOFER. S nabídkou vína přichází také spolek Hudba Znojmo spolu s destinační společností Znojmoregion, které najdete v centru města na ulici Obroková.

Jedinečná akce takového formátu bude na Znojemsku vůbec poprvé. Právě díky rozloze a rozsahu nebude docházet ke kumulaci obrovského počtu návštěvníků, a ti si kromě nabídky vína a burčáku budou moci užít také hudební a doprovodný program, který vinaři připravují. Ačkoliv si mnozí pod vinobraním představují slavnosti spojené s průvodem krále Jana Lucemburského, je to právě oslava úrody a sklizně vinné révy, která se pod ním schovává.

Tak si pojďte společně s námi užít vinařskou atmosféru tam, kde to vždy začíná =).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?