Body Worlds / Cyklus života

Body Worlds / Cyklus života

Adresa:

Brno, Výstaviště 405/1

Termín: 10.5.2021 18.7.2021

10kvě - 18čvc celý den

Žánr: výstavylidské tělo celotělové exponáty biologie medicína Brno Výstaviště


Na Výstavišti v Brně bude dne 10. května po dlouhém očekávání zahájena výstava Body Worlds – Cyklus života. Výstava na fascinujících celotělových exponátech z evropské dílny německého vynálezce plastinace Gunthera von Hagense představí koloběh lidského života. Expozice je svým celostním vzdělávacím charakterem určena pro širokou veřejnost, rodiny s dětmi a je také skvělým cílem pro školní výpravy. Právě díky názorně připraveným exponátům děti vstřebají mnoho důležitých vědomostí o lidském těle, které jim pomohou rychle dohnat zameškanou školní výuku. Téma lidského těla patří do osnov 1. i 2. stupně ZŠ a na mnoho středních škol.

Výstava provede své návštěvníky cyklem lidského života od početí, přes zrození, růst, dospělost, stáří až ke smrti. Výstava na ryze evropských exponátech ukazuje lidské tělo do všech detailů. Od kůže přes svalstvo, kostru až k nervovému systému, oběhové soustavě, dýchací soustavě a všem orgánům lidského těla.

„Věříme, že po dlouhodobé absenci dětí ve školách rodiče přivítají výstavu, na které se jejich děti během dvou hodin naučí o lidském těle víc, než za mnoho hodin nad učebnicí“, upozorňuje Květa Havelková z pořádající společnosti JVS GROUP.

Výstava doslova vtáhne návštěvníky do aktivního průzkumu vlastního těla. Na speciální instalaci „anatomického zrcadla“ lidé uvidí, jak jsou uloženy orgány uvnitř jejich vlastního těla.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Body Worlds / Cyklus...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.5 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...