Edith, vrabčák z předměstí

Edith, vrabčák z předměstí

Adresa:

Brno, Malinovského nám. 1

Termín: 12.9.2020
Vstupné:

336 - 636 Kč

12září neděle 19:00

Žánr: divadlomuzikál tanec zpěv balet

Umělci: Klaudia Radačovská Barbora Bielková Barbora BielkováRadka FišarováZbyněk Fric


5. 10. 2020 Edith, vrabčák z předměstí, 19:00, Mahenovo divadlo

Z provozních důvodů se představení Edith, vrabčák z předměstí ruší bez náhrady. Vstupenky se mohou vracet do 30. 10. 2020.

Informace ohledně vracení vstupenek:

Představení zrušeno bez náhrady:

· Vstupenky zakoupené on-line – peníze budou automaticky vráceny na účet, ze kterého byly zakoupeny.

· Vstupenky zakoupené na zákaznickém centru NdB – diváci mohou vstupenky vrátit na ZC Dvořákova 11, nebo využít e-mail storno@ndbrno.cz. Prosíme o zaslání scanu nebo čísla vstupenky a čísla účtu, kam vrátíme částku za vstupenky.

Spojením tance, zpěvu a slova vznikl jakýsi "taneční muzikál", který si svou komunikativností získal mnoho příznivců, a to nejenom z oblasti tance, již při svém prvním uvedení v plzeňském Divadle J. K. Tyla, kde získal v roce 2000 Cenu diváků za nejlepší představeni sezóny. Inscenace mapuje v několika epizodách život slavné francouzské šansoniérky a snaží se přiblížit divákovi fenomén jménem Piaf: život na ulici - pod střechou Paříže, první profesní úspěchy, první zamilování, ale i milostné prohry a pády na dno života, problémy s alkoholem a drogami, návrat na scénu... Velkou zásluhu na úspěchu tohoto představení měl, mimo choreografii a režii Libora Vaculíka, i znamenitý výkon Radky Fišarové (známé především z pražských muzikálů Evita a Kleopatra, ale i z brněnského účinkování v muzikálu Zorba), která všechny známé, ale i méně známé hity z repertoáru Edith Piaf zpívá ve francouzském originále.

První sólistka Baletu Národního divadla Brno V roce 2001 ukončila studium klasického tance na Taneční konzervatoři Evy Jaczové v Bratislavě v ročníku Gabriely Béderové. Ještě během studia se zúčastnila Mezinárodní baletní...
Radka Fišarová  Narozena 19.12.1977 v PrazeZačínala zpívat v pěti letech ve sboru Bambini di Praga. Vystudovala pražskou Konzervatoř J.Ježka, obor zpěv a muzikál. Několik let se s vlastní skupinou Auris velmi úspěšně věnovala...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Edith, vrabčák z...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...