Vytrvale prší a v městečku Big Cherry právě začíná další zasedání městské rady. Na programu jsou především přípravy jubilejních městských slavností, které každoročně připomínají hrdinné vítězství seržanta Pyma nad indiány, ale také např. nová parkovací místa, architektonický návrh na obnovu městské kašny či očekávané úspěchy místního fotbalového mužstva Divochů.

Nový, odhodlaný zastupitel Peel, který se nedávno do městečka přiženil, se minulé schůze nemohl z osobního důvodů zúčastnit. Na té dnešní zase chybí radní Carp, který byl ze své pozice z nejasných důvodů minule odvolán. 

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Narodil se v Brně. Zde vychodil základní a střední školu, vystudoval herectví na Divadelní fakultě JAMU a po absolutoriu se stal v roce 1992 členem činohry Národního divadla Brno (tehdejší Zemské divadlo v Brně).
Roman Blumaier vystudoval umělecké kovářství, potom se však jeho životní cesty začaly ubírat jiným směrem a on absolvoval obor klaunská scénická a filmová tvorba v ateliéru prof. Ctibora Turby na JAMU. Jednu sezonu (2007/2008)...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Protokol

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...