Macocha

Macocha

Adresa:

Brno, Poštovská 8D

Termín: 3.10.2020
Vstupné:

220 - 320 Kč

3říjen středa 20:00

Žánr: divadlominulost život feminismus

Umělci: Lucie AndělováMarie LudvíkováTáňa MalíkováSimona Peková


Jsem spisovatelka. Byla jsem spisovatelka. Byla jsem manželka, matka, intelektuálka. Byla jsem umělkyně. Chtěla jsem. Nechci. Vidím se a vidím je. Vidím rozostřeně!

Vypravěčka – jako Elfriede Jelinek červené knihovny – stojí v noci na balkóně a shlíží dolů na lidi. Vzpomínky jí unikají a roubují se navzájem. Na dně které lahve se ztratilo dítě, kde vyprchala láska k muži? Jeden Jarda, mlčky stínující v obrazech z minulosti, a před ním pět hereckých hlasů – pět fází života rozpité identity! Revize feministické touhy po nezávislosti, po individuálním právu organizovat si svůj životní monolog, ovšem bez zábran a vědomí následků?

Narodila se 27. 6. 1988 ve Frýdlantu nad Ostravicí. V dětství zpívala, tančila a s kamarádkami napsala dva muzikály. Vystudovala Janáčkovu konzervatoř v Ostravě a poté JAMU v Brně. Od roku 2011 byla členkou činohry ND Brno. V...
Narodila se 13. 2. 1991 v Kopřivnici. Absolvovala herectví na ostravské konzervatoři. V roce 2014 dokončila studium herectví na JAMU. V HaDivadle je od roku 2014.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Macocha

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...