Summer Arena 2020 - Wanastowi Vjecy Anna K - ZRUŠENO

Summer Arena 2020 - Wanastowi Vjecy Anna K - ZRUŠENO

Adresa:

Brno, Výstaviště 405/1

Termín: 31.7.2020
Vstupné:

390 Kč – 500 Kč

31červenec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypunk pop pop rock letní koncert


Summer Areny nebudou…

Nápad na projekt Summer Arena přišel v době, kdy se každý týden situace vyvíjela velmi příznivě, a po týdnech se uvolňovala opatření, a s tím i počty osob, které se mohou sejít na jednom místě.

Převládal i pocit, že po několika měsících karantény bude chuť zajít nejen s kamarády na pivo, ale že se v létě budou lidé chtít bavit na koncertech. Nejen že byly zrušeny v podstatě všechny festivaly v jejich původním formátu, ale zrušily se i všechny koncerty zahraničních hvězd, na kterých se část spolupořadatelů Summer Areny měli podílet.

Aktuální situace bohužel není naprosto nakloněna nejen tomuto projektu, ale i jiným podobným aktivitám. Evidentně není chuť chodit na větší koncerty. Odmyslíme-li si přeložené akce, není situace nikterak příznivá. Společenská nálada je aktuálně evidentně tak špatná, že lidé nechtějí hromadně chodit na kulturu a sport. Dávají důraz na přirozený pocit bezpečí. Míří do přírody, a nechtějí se shlukovat ve městech na koncertech. Nezbývá než se s touto situací smířit, a brát jí aktuálně jako holý a v dohledné době i možná těžce měnící fakt.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Summer Arena 2020 -...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.5 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...