Třetí prst na levé ruce

Třetí prst na levé ruce

Adresa:

Hustopeče, Kino

Termín: 12.4.2021

12duben čtvrtek 01:00

Žánr: divadlokomediečinohradrama


Zdánlivě banální drama jedné anglické rodiny. Vzpomínky dvou sester, které měly k sobě kdysi velmi blízko, nad krabicí fotografií z dětství a mládí opět ožívají. Svérázný smysl pro humor provází autorovo vyprávění o rodině, o tanci, o svobodě; příběh, který se může odehrát kdekoliv, kdykoliv a komukoliv.

Dermot Canavan se narodil v anglickém hrabství Lancashire, v Prestonu. Životní zkušenosti sbíral jako myč oken, poštovní zřízenec, kovodělník a ve státní správě. Nicméně vždy inklinoval k herectví a byl členem amatérského divadelního spolku v Prestonu. Když mu bylo 35 let, rozhodl se vydat na profesionální hereckou dráhu a v roce 2000 byl přijat do školy Drama Studio London. Od té doby se objevuje na mnoha jevištích v celé Anglii ve známých divadelních titulech – The Last Tango, West Side Story, Annie Get Your Gun, The Ladykillers, Oklahoma, The 39 Steps, Peter Pan, The Tempest, Hairspray, Macbeth, The Merry Wives of Windsor, Fiddler on the Roof.

I v televizi, zejména v BBC, si zahrál v pořadech Doctors, Cuffs, Dalziel and Pascoe, the Silent Witness, atd. Ačkoliv žije v jižním Walesu, většinu svého času tráví na prknech divadel ve West Endu, v Londýně. Hra Třetí prst na levé ruce je jeho prvotinou a Dermot Canavan zobrazil se svérázným smyslem pro humor rodinné prostředí v Prestonu, kde vyrůstal se svými dvěmi sestrami. Premiéru své první hry viděl v roce 2004 během slavného divadelního festival Edinburgh Festival Fringe.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

2duben úterý 19:00

Ženitba

, Malinovského nám. 1 Divadlo

3duben středa 19:00

Čekání na Godota

, Malinovského nám. 1 Divadlo

3duben středa 19:00

Feminista

, Zelný trh 4 Divadlo

Ubytování v okolí akce Třetí prst na levé...

Wine Wellness Hotel AmandeHustopeče (189 metrů)

Vinný sklep a penzion HerbenkaHustopeče (317 metrů)

Vinařský pension AndréVelké Pavlovice (7.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...