Přednáška Neviditelné příčiny duševních chorob

Adresa:

Brno, Husova 17

Termín: 26.3.2020
Vstupné:

dobrovolné

26březen čtvrtek 18:00

Žánr: ostatní akce


Zveme Vás na přednášku „Neviditelné příčiny duševních chorob“, která se uskuteční ve čtvrtek 26. března od 18:00 v konferenčním sále ZŠ Husova 17 (2. patro). Chceme-li zamezit duševním chorobám, musíme pochopit, jaké jsou jejich příčiny a znát jejich původce. Obdobně, jako jsou hmotné patogeny (bakterie, viry atd.), existují i „duševní jedy“.

Z lidských negativních emocí a nesprávného myšlení (jako jsou strach, zlé úmysly apod.), vznikají odpovídající útvary, jež mohou nepříznivě ovlivňovat či působit na ostatní. Je prokázáno, že obdobně jako chřipka jsou nakažlivé i stres a další silně prožívané emoce. Proto se můžeme „nakazit“ nejen hmotnými patogeny, ale i běžně neviditelnými vlivy. Přijmeme-li nepříznivé nastavení ostatních, jejich názory či další nám cizí vlastnosti, začneme se většinou i odlišně chovat, myslet atd. Proto není moudré zbytečně se vystavovat či oslabovat nepříznivě působícími podněty či faktory, jež, přestože jsou pro většinu lidí neviditelné, mohou zjevně škodit. Chceme-li trvale udržovat řádné psychické zdraví, je třeba mít dostatečné znalosti, a to nejen o duševních dějích, ale je třeba chápat i duchovní zákonitosti. Na přednášce se budeme zabývat těmito důležitými souvislostmi a upozorníme i na význam náležité duševní hygieny.

Též se na ní dozvíte, jak předcházet mnoha postižením – od autismu až po schizofrenii. Zaměříme se také na přirozené prostředky, jež mohou při těchto stavech napomoci ke zlepšení. Přednášející, pan Vít Syrový (www.vitsyrovy.cz), působí jako naturterapeut a poradce v oblasti výživy a zdravého životního stylu. Je autorem knih Tajemství kosmetiky, Tajemství výrobců potravin, Tajemství krve I a II a Jak ochraňovat čistotu duše. Partneři přednášky: Abeceda zdravého žití (www.facebook.com/Abecedazdravehoziti) Cesta Grálu (www.cesta-gralu.cz) Rádio Bohemia (radiobohemia.cz) Poznání napomáhá k osvícení!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

25duben čtvrtek 17:00

25duben čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Přednáška...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...