Suzanne Vega v Brně ZRUŠENO

Suzanne Vega v Brně ZRUŠENO

Adresa:

Brno, Špilberk 1

Termín: 8.7.2020
Vstupné:

1 190 Kč

8červenec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyAlternative rock folk rock Experimentální hudba

Umělci: Suzanne Vega


Vzhledem ke stávající situaci s epidemií koronaviru SARS-CoV-2 jsme byli nuceni zrušit termín koncertu SUZANNE VEGA, který se měl konat dne 8. 7. 2020 v Brně (Hrad Špilberk).

Americká zpěvačka Suzanne Vega se vrací do České republiky, tentokrát se představí v areálu brněnského hradu Špilberk. Suzanne Vega patří mezi přední osobnosti folkové scény již od začátku roku 1980, kdy vystupovala v newyorských klubech v Greenwich Village jen s akustickou kytarou a zpívala tam vlastní folkové písničky.

Od vydání svého debutového, kritikou velmi dobře přijatého alba a především druhého alba s dvěma velkými hity vyprodává sály po celém světě. Její ranou kariéru ovlivnili umělci jako Bob Dylan, Leonard Cohen nebo Joni Mitchell.

K dnešnímu dni Suzanne Vega vydala 9 studiových alb a více než dvacítku singlů. Její poslední deska Lover, Beloved: Songs from an Evening with Carson McCullers vyšla v roce 2016, v květnu do její diskografie přibyde výjimečné živé album s názvem An Evening Of New York Songs And Stories. 

Suzanne Vega patří mezi přední osobnosti folkové scény již od začátku roku 1980, kdy vystupovala v newyorských klubech v Greenwich Village jen s akustickou kytarou a zpívala vlastní folkové písničky. Od vydání svého debutového,...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Suzanne Vega v Brně...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...