Přejít na stránky Ticketpro.cz

City Beach Festival 2012

Adresa:

Brno, ul. Opuštěná

Termín: 8.6.2012

8červen čtvrtek 01:00

Žánr: clubbingfestivaljazzzdarmaparty


Agentura Mersey a City Beach pořádají 8. června 2012 v areálu City Beach u nádraží Zvonařka první ročník City Beach Festivalu. Účinkující: No Name, Charlie Straight, Hana Robinson Trio, Jiří Schmitzer ad.

#160;

No Name zahrají na novém brněnském festivalu

Místo: City Beach, ul. Opuštěná 1, Brno

Účinkující: No Name, Charlie Straight, Hana Robinson Trio, Jiří Schmitzer ad.

CITY BEACH FESTIVAL 2012

Agentura Mersey a City Beach pořádají 8. června 2012 v areálu City Beach u nádraží Zvonařka první ročník City Beach Festivalu.

Mezi řekou Svratkou autobusovým nádražím Zvonařka Vás čeká bohatý sportovní a kulturní program. Během dne si můžete přijít zdarma zahrát plážový volejbal nebo vyzkoušet plážový tenis. Od 15 hodin proběhnou exhibiční turnaje v plážovém volejbalu a v plážovém tenise. V 17 hodin začne hudební program, který bude následován taneční afterparty.

Hlavním hostem festivalu bude slovenská kapela No Name. Tato kapela získala čtyřikrát po sobě Zlatého slavíka v kategorii Slavíci bez hranic a rozhodla se pokračovat v koncertní činnosti v České republice. quot;Máme pěkně postavený koncertní program, který je vyvážený a atraktivní. Fanoušci se mohou těšit na ty největší pecky a to nejen z nového alba, quot; říká frontman kapely Igor Timko.

Vedle No Name se představí v hlavním čase také vynikající česká jazzová zpěvačka a skladatelka Hana Robinson, která nedávno vydala skvělé album Brouk v hlavě, severomoravští Charlie Straight, herec Jiří Schmitzer s kytarou a objev sezóny skupina Ginger. Afterparty bude pod taktovkou brněnského DJe Tima a hostů.

Program festivalu :

09:00 - 15:00 - beach volejbal a beach tenis zdarma

15:00 - exhibice v beach volejbalu a beach tenise

17:00 - Ginger

18:00 - Jiří Schmitzer

19:00 - Charlie Straight

20:00 - Hana Robinson trio

21:00 - No Name

23:00 - afterparty ..DJ TIM

Na festivalu budou dva velké bary s pitím, stánky s jídlem, beachvolejbalové kurty, testování kol a kolečkových bruslí na přilehlé cyklostezce, Segway dráha, promítání černobílých komiksů a spousta dalších sportovních a zábavných aktivit.

Areál je snadno dostupný, pět minut chůze od Vaňkovky. Parkování bude k dispozici na velkém hlídaném parkovišti autobusového nádraží Zvonařka.

Informace:

www.brnokoncert.cz/citybeachfestival

www.citybeach.cz

www.cityski.cz

Odkazy:

www.no-name.sk

www.hanarobinson.cz

www.charliestraight.cz

http://bandzone.cz/jirischmitzer

http://bandzone.cz/theginger?at=info

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce City Beach Festival 2012

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.3 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (22.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...