Festival se přesouvá z původního termínu 29.08.2020 na nové datum 28.08.2021. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Festival “VINOHRANÍ VE VINIU“ se uskuteční již tradičně na konci prázdnin v jedné z nejkrásnějších jihomoravských lokalit – ve Velkých Pavlovicích! Čeká na vás line-up nabitý velkými jmény z domácí, ale i slovenské hudební scény a jak se již stalo zvykem, hostit jej bude areál vinařských závodů Vinium Velké Pavlovice.

Vinohraní letos slaví osmé narozeniny a bude to dle jeho tradic poctivá oslava vína a skvělé hudby. Vinohraní ve Viniu tak již neodmyslitelně patří místo na české festivalové mapě, kdy předchozí úspěšné ročníky položily základy rodinné akce, která svou jedinečnou atmosférou přitahuje stále více fanoušků.

Vystoupí David Koller, Desmond, Turbo, Symfobia, Gate Crasher a Motorgang !

Kapela Gate Crasher si za dobu svého působení vybudovala silnou pozici na české hudební scéně. Pravidelně vystupuje na největších letních festivalech, vystupuje s předními českými interprety a zahraničními hvězdami (Aerosmith,...
David Koller patří k významným muzikantům střední generace českého bigbítu. Autor mnoha dnes již klasických hitů se nejvíce proslavil jako lídr rockové skupiny Lucie, kde působil v letech 1987 až 2005. Účinkoval i v dalších...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vinohraní ve Viniu

Vinařský pension AndréVelké Pavlovice (1 168 metrů)

Ubytování U ořechaBořetice (3.2 km)

Ubytování U Rybníka BořeticeBořetice (3.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...