Přejít na stránky Ticketpro.cz

Hana Zagorová - Vánoční galakoncert

Adresa:

Brno, Sportovní 2

Termín: 5.12.2012
Vstupné:

Cena se bude postupně zvyšovat: 1.10. o 30.Kč, 1.11. o 30Kč, od 1.12. o 30 Kč

5prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypopsoutěžmuzikálfilm


Jedna z největších hvězd české scény populární hudby, zpěvačka, textařka, herečka a moderátorka Hana Zagorová, přijede opět do Brna na svůj předvánoční galakoncert v Bobycentru. Své fanoušky potěší vystoupením, v němž zaznějí největší hity z její kariéry. Na koncertě s ní vystoupí tradiční speciální host Petr Rezek, její dlouholetý kolega. Doprovázet je bude skupina Boom! Band, která vystupuje s českými umělci jako Eva Urbanová, Bára Basiková, Leona Machálková, Lucie Bílá, ale také Helena Vondráčková a Karel Gott, které doprovázela na jejich galakoncertu v Carnegie Hall

Vánoční galakoncert Hany Zagorové

Speciální host: Petr Rezek

5.12.2012 od 20 hodin Bobycentrum Brno

Jedna z největších hvězd české scény populární hudby, zpěvačka, textařka, herečka a moderátorka Hana Zagorová, přijede opět do Brna na svůj předvánoční galakoncert v Bobycentru. Své fanoušky potěší vystoupením, v němž zaznějí největší hity z její kariéry. Na koncertě s ní vystoupí tradiční speciální host Petr Rezek, její dlouholetý kolega. Doprovázet je bude skupina Boom! Band, která vystupuje s českými umělci jako Eva Urbanová, Bára Basiková, Leona Machálková, Lucie Bílá, ale také Helena Vondráčková a Karel Gott, které doprovázela na jejich galakoncertu v Carnegie Hall.

Dáma české popmusic se narodila u Ostravy a poprvé na sebe upozornila v soutěži „Hledáme nové talenty“, kde získala první místo. Od té doby však ušla velký kus cesty, spolupracovala s řadou umělců a kapel, získala řadu ocenění (je devítinásobnou držitelkou Zlatého slavíka v letech 1977-1985) a vydala 21 LP desek a 32 CD včetně reedic a kompilací. Mimoto se objevila také ve filmu a v poslední době účinkuje v muzikálech Jack Rozparovač a Mona Lisa.

Písničky Hanky Zagorové jsou hudebně i žánrově opravdu pestré, díky osobité interpretaci se o ní ale začalo hovořit jako o zpěvačce beatových šansonů. V něm totiž dokázala využít své herecké nadání, cit pro obsah a jedinečnou atmosféru každé písně. K řadě písní si navíc napsala text sama.

V Bobycentru se po jejím boku na podiu představí také její dlouholetý kolega Petr Rezek, s nímž Hanka natočila řadu duetů – jmenujme: Duhová víla, Ta pusa je tvá, Dotazník či Vánoční tajemství.

Nenechte si proto ujít večer plný známých melodií a příjemné předvánoční atmosféry na společném galakoncertu Hany Zagorové a Petra Rezka.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hana Zagorová -...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...