Ventolin

„Disco science pro všechny mládenc.“ Elektronický producent a kutil David Doubek možná působí jako hodně nepravděpodobná pop star, většího hitmakera ale na české (elektronické) scéně dneška nenajdete. Nakažlivá pastiš taneční hudby v odlescích diskokoule by mohla svádět ke kategorii provinilých potěšení – jenže tady opravdu není zač se stydět. Od vydání alba Vitajte uplynuly dva roky, během nichž šlo nahoru nejen Ventolinovo renomé, ale i náboj jeho koncertů. Outsider disco mezi lekníny.

1flfsoap

Duo Michal Janík a Lukáš Palán prý hraje „taneční sety, které nemají předem jasný konec“. Což tak úplně nesedí – na konci jejich koncertů totiž s jistotou bývají spokojení a příjemně uondaní posluchači. Hudebníci spjatí s kapelami Acute Dose a Ghost of You staví na energické souhře jednoduché bicí sestavy, kytary a synťáků. Jejich hudba je živelná, ale okamžité líbivosti odporuje svým potemnělým nábojem – i občasným humorem. Na debutové desce, na kterou lákají singlem Morning Wood o ranní erekci, spolupracují s Leošem Hortem (HRTL, Bastl Instruments).

Ventolin je elektronický projekt Davida Doubka, zakládajícího člena skupiny Kazety. Vznikl v roce 2007 jako boční odpočinkový projekt, velmi záhy se však dostal do povědomí na místní klubové scéně a během následujících let...
Brněnský experimentální projekt Michala Janíka z Ghost of You a Lukáše Palána z Acute Dose, hrající živou elektronickou hudbu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

25duben čtvrtek 20:00

Chit chat club - talkshow

, Dominikánské nám. 656/2 Divadlo

26duben pátek

Cabaret 007

, Dominikánské nám. 656/2 Divadlo

26duben pátek 20:30

Ubytování v okolí akce Ventolin // 1flfsoap

Wellness hotel FilipovJavorník (16.8 km)

Vinný sklep KrýsaKyjov (19.2 km)

Ubytovani U KulkyKyjov (20.1 km)