Fedde Le Grand v Brně

Fedde Le Grand v Brně

Adresa:

Brno, Sportovní 559/2A

Termín: 14.2.2020
Vstupné:

490 – 2490 Kč

14únor pátek 20:00

Žánr: koncertyhudba koncert brno DJ house

Umělci: Fedde Le Grand


Na svátek všech zamilovaných 14. 2. 2020 dorazí do Brna pod hlavičkou Citadely nizozemský DJ a producent FEDDE LE GRAND. Remixér superhvězd jako jsou Madonna, Coldplay, Robbie Williams, Will.i.am, Moby, Fatboy Slim a autor chytlavého elektro hitu Put Your Hands Up For Detroit zahraje v Zoner BOBYHALL.

Největším hitem Le Granda, který je často označovaný jako spasitel house music, je již zmiňovaná skladba Put Your Hands Up For Detroit. Má neuvěřitelných 40 milionů zhlednutí na YouTube a není jediným úspěchem této globální hvězdy první velikosti.

Hity jako Let Me Think It It It, Control Room, Sparks nebo remixy pro Coldplay či Nikki Williams jsou jasným důkazem úžasného a konzistentního talentu Fedde Le Granda, což dokazuje i jeho schopnost přechodu mezi úspěchem v hlavním proudu k ostřejšímu undergroundovému zvuku.

Jeho debutové album Output z roku 2009 vyšlo v neuvěřitelných 64 zemích po celém světě, čímž se stalo jedním z nejvýznamnějších tvůrčích počinů v elektronické hudbě.

Stovky tisíc lidí napříč kontinenty jsou svědky jeho explodujících vynalézavých vystoupení. Stačí zmínit akce jako Coachella, Exit Festival, Global Gathering, Electric Zoo, Mysteryland, Tomorrowland, Electric Daisy Carnival, kde držel Le Grand davy pod svými křídly.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Fedde Le Grand v Brně

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.3 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...