Základy malby a kresby

Adresa:

Brno, Dvořákova 13

Termín: 26.9.2019 30.1.2020

26zář - 30led celý den

Žánr: ostatní akcekurz


Chcete malovat a nevíte kde začít? V tomto kurzu si během osmi 4 hodinových setkání vyzkoušíme převážně kresbu tužkou, uhlem, akvarelovými pastelkami a malbu akvarelovými, akrylovými barvami a temperou. Společně s lektorkou se naučíte různé techniky práce, ať už se štětcem nebo se špachtlí, projdeme teorii barev, kompozici, perspektivu, používané materiály, aj. a možnosti využití těchto médií nejen na realistických modelech, volných zadáních a zadáních od lektorky, ale i na základě vaší vlastní invence a nápadů, které jsou více než vítané :).

Komu je kurz určen?

Všem, kteří chtějí získat základy malby (začátečníci), nebo si své znalosti a dovednosti více prohloubit (pokročilí), odreagovat se, odpočinout si od každodenních povinností a získat nové znalosti.

Základní informace o kurzu a cenách:

Zimní semestr bude probíhat od 23. září 2019 do 31. ledna 2020 (svátky jsou 21. 12. 2019 – 5. 1. 2020), kurz proběhne každých 14 dní ve čtvrtek: 10:00-14:00 hodin, začínat budeme ve čtvrtek 3. října. Proběhne tedy 8 lekcí, týden 27. – 31. 1. je určen pro náhrady (případně je, po předchozí domluvě, možné si kurz nahradit v rámci jiného kurzu během daného semestru).

Cena celého kurzu je 3 680 Kč, pro přihlášení prosím využijte formulář na této stránce.

Do kurzu je možné se přihlásit i v jeho průběhu – cena vám pak bude snížena o lekce, kterých jste se neúčastnili.
Možností je se přihlásit i na jednotlivé lekce nebo na dvě hodiny, pokud vám 4 hodiny připadnou příliš dlouhé a to od 10-12 nebo od 12-14. Cena jednorázové lekce je 460 Kč (2 hodiny pak 230). Je nutné se dopředu přihlásit na email info@malujemespolu.cz nebo na telefonním čísle 732 356 691.

Počet účastníků kurzu je omezen na 7, abychom se vám mohli maximálně věnovat.

Co na kurz?

V našem ateliéru jsou od nás k dispozici pro malbu papíry, barvy i štětce – ty jsou však používány všemi účastníky kurzů, je proto lepší mít alespoň pár základních štětců vlastních a ty pak doplnit štětci z ateliéru. Materiál pro malbu je tedy v ateliéru k dispozici, je však možné si přinést vlastní pomůcky (barvy), aby jste se s nimi naučili pracovat.
Samostatně je nutné si donést:
– podklad pro malbu (malba akrylovými barvami) – plátno, deska potažená plátnem ..
– doporučujeme vzít si i pracovní tričko/zástěru, jelikož budete pracovat s barvou, kterou lze z oblečení špatně vyprat.
Věci je možné si nechávat uložené v ateliéru.
S čímkoliv vám rádi poradíme, ať už před kurzem nebo na první lekci (vždy před začátkem kurzu také posíláme email se základními informacemi ke kurzu, na první lekci není nutné si nic nosit).

Kurz povede lektorka Zuzka Aligerová.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Základy malby a kresby

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...