DJs 4 Charity 2019

Adresa:

Hodonín

Termín: 16.8.2019 18.8.2019
Vstupné:

350Kč/víkend, 250Kč/sobota

16srp - 18srp celý den

Žánr: festivaly


Nebudeme chodit kolem horké kaše a vybalíme zásadní otázku: Taky už se tam vidíte? Tam za městem, mezi svými kamarády? Tam, kde si všichni užívají slunečný prázdninový víkend a oddávají se té nejlepší taneční muzice v celém kraji. Na odpověď čekat nebudeme, protože už teď máme plné ruce práce, abychom se všichni mohli potkat 16. a 17. srpna na festivalu DJs 4 Charity!

Také letos na vás bude čekat několik desítek umělců lačných předvést to nejlepší co dokáží. Kromě věhlasných DJs se můžete těšit na živé kapely či projekty, na jejichž jména si ale musíte ještě chvilku počkat - kdo se moc ptá, moc se dozví. Určitě nemůže chybět legendární Charitativní vinotéka, ojedinělý počin, ve kterém své srdce pro dobrou věc věnují ti nejlepší vinaři z širokého okolí.

Dobře víte, že nás stále nezajímají ohňostroje, naleštěná pozlátka ani mávající loutky mainstreamu. Čekáte od nás něco úplně jiného a my to víme. Dáme vám pestrou škálu kvalitních DJs a stylů. Excelentní sound, který umí poškádlit bránici a vyrobit “husí kůži” - ten vám také dáme. A samozřejmě nemůže chybět i skvělé pivo a jídlo.

Avšak nesmíme zapomenout na to hlavní, co nas kromě lásky k taneční hudbě spojuje a to je chuť pomoci. Pomáhat těm, kteří to nejvíce potřebují a osud jim zatím ukázal jen svou odvrácenou tvář. Pro letošní ročník připravujeme projekt, jemuž věnujeme celý výtěžek festivalu. Až nastane pravý čas, vše se dozvíte!

Účinkující na festivalu DJs 4 Charity 2019:

Toky (SK), Tráva, Chris Sadler, One Way (PL), Prague Music Therapy, Bifidus Aktif, K.Sandra, Denysa, Andre Tribale (SK), Kan-Jacca, Missberry (SK), Snookey, Adele Marshall, Alexx, Cruz, Czida, Dubler, Edby, Flower, F@r Deejane, Fish, Hasik, Ian Kita, Jeff B, Josh Singer, Kema, Konny, Liner, Lucasch, Luis, Mark Essem, Martini, Mickey B, Mirkin, Miss Rodez (SK), Mortn, Paul Hubiss, Peter Pea, Qmann, Radex, Rado, Ronnie, Slawe Zero, Sunchez b2b Zateam, Tundra, VK studio, Yomik a další...

Obecné informace k festivalu DJs 4 Charity 2019:

✓ Non-stop hudební produkce po celý víkend

✓ Autobusová zastávka u festivalu

✓ Stanování ve stanovém městečku pro návštěvníky zdarma

✓ Parkoviště s dostatečnou kapacitou přímo u festivalu

✓ Několik hudebních scén

✓ Čajovna a chillout stánek

✓ Obchod nejen se suvenýry

✓ Charitativní vinotéka s výběrem těch nejlepších domácích vín

✓ Teplá jídla po celý den

✓ Dobře zásobené bary

✓ Vstupné - 350Kč/víkend, 250Kč/sobota

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce DJs 4 Charity 2019

Ubytovna KubraHodonín (828 metrů)

Vinárna U HouslíHodonín (894 metrů)

Ubytování Sklep u VeselýchMutěnice (9.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?